• PRO TV
  • Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când și-a văzut soțul în tandrețuri cu o brunetă misterioasă: „Mi-a pus bagajele la ușă...”

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când și-a văzut soțul în tandrețuri cu o brunetă misterioasă: „Mi-a pus bagajele la ușă...”

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când și-a văzut soțul în tandrețuri cu o brunetă misterioasă: „Mi-a pus bagajele la ușă...”

Recent, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei brunete misterioase. Imaginile compromițătoare cu el au ajuns și la soția lui. Cum a reacționat Carmen Rusu când și-a văzut partenerul de viață în compania altei femei?

Gallery

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Recent, acesta a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul său.

Ce i-a spus Carmen Rusu soțului ei, după ce a fost surprins în compania altei femei

Imaginile compromițătoare cu artistul au fost văzute și de soția lui, Carmen, care s-a supărat teribil.

La doar câteva săptămâni de când a fost văzut la brațul unei domnișoare, manelistul a făcut mărturisiri neașteptate.

Totodată, el se apără și spune că acesta este singurul lui „viciu”. Cu toate acestea, manelistul a petrecut sărbătorile Pascale alături de soția sa, Carmen, Rusu.

Citește și:

„Vali Vijelie: Vrei să-ți spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă!

Cătălin Măruță: Și i-ai pus mâna pe fund!
Vali Vijelie: Am ajutat-o să urce în mașină!
Cătălin Măruță: Și soția ta s-a supărat!
Vali Vijelie: Chiar s-a supărat rău de tot. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, mă gonește de acasă.
Cătălin Măruță: Cum s-a întâmplat de data asta?
Vali Vijelie: Nu știu. Cred că mi-a pus bagajele la ușă.(...) Am cântat și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare (n.r. soția lui), e supărată rău de tot pe mine. A zis: > Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una.
Nu există perfectul!(...) Paștele a fost cu soția și cu copiii. Ea este foarte supărată.”, a mărturisit Vali Vijelie, La Măruță.

Soția lui Vali Vijelie tună și fulgeră

Nu a fost pentru prima oară când Vali Vijelie a călcat strâmb. Acesta a vorbit de mai multe ori despre infidelitatea din cuplu, însă, cea mai recentă apariție alături de o femeie misterioasă a stârnit reacția acidă a soției sale.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.

De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, spunea Carmen Rusu pentru Fanatik.ro.

Citește și: 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni