• PRO TV
  • Cine este bruneta misterioasă cu care Vali Vijelie a înșelat-o pe Carmen Rusu. Soția manelistului anunță despărțirea: „Stau cu el strict pentru confortul financiar”

Cine este bruneta misterioasă cu care Vali Vijelie a înșelat-o pe Carmen Rusu. Soția manelistului anunță despărțirea: „Stau cu el strict pentru confortul financiar”

Cine este bruneta misterioasă cu care Vali Vijelie a înșelat-o pe Carmen Rusu. Soția manelistului anunță despărțirea: „Stau cu el strict pentru confortul financiar”

Vali Vijelie a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba prin București alături de o brunetă misterioasă, cu forme voluptoase. Jurnaliștii au aflat rapid cine este domnișoara care i-a furat mințile manelistului și au dezvăluit primele informații despre aceasta.

Gallery

​Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din toate timpurile, acesta făcându-se remarcat cu mult înainte de era internetului. De-a lungul anilor, acesta a bucurat oamenii cu talentul său expus cel mai bine în muzica de petrecere. Dacă pe plan profesional lucrurile stau extrem de bine, când vine vorba de viața personală, Vali Vijelie întâmpină câteva probleme, din cauza infidelității de care a dat dovadă în ultima perioadă.

Recent, paparazzi CANCAN l-au surprins pe Vali Vijelie plimbându-se prin oraș alături de o domnișoară brunetă. Cei doi nu doar că se simțeau extrem de bine unul în compania celuilalt, ci au existat și mici apropieri și atingeri în zone destul de intime. 

Cine este bruneta misterioasă cu care Vali Vijelie și-a înșelat soția

La scurt timp după ce fotografiile s-au viralizat în spațiul public, s-a aflat și identitatea tinerei care i-a furat inima manelistului. Potrivit sursei menționate anterior, aceasta este o fată stabilită de mult timp în SUA, pe nume Alexandra. Bruneta s-ar fi întors în țară pentru a-și vedea rudele și prietenii, dar și pentru a petrece câteva clipe alături de Vali Vijelie.

Mai mult decât atât, Alexandra ar fi stat o perioadă bună de timp și pe Insulele Canare, înainte de a se stabili peste ocean. 

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie după ce a văzut imaginile în care manelistul o înșală

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a avut o atitudine extrem de dură după ce a văzut imaginile cu soțul ei în compania altei domnișoare. Aceasta a spus că relația ei cu manelistul s-a încheiat și că singurul lucru care îi ține împreună este suportul financiar pentru ea și pentru copii:

Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest m

oment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu, potrivit fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni