• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cozonacul de Aur continuă: "M-am înscris pentru că la mine în familie eu sunt șefa cozonacilor. Mama mea, de 93 de ani, a zis "am trăit să o văd și pe asta""

Cozonacul de Aur continuă: "M-am înscris pentru că la mine în familie eu sunt șefa cozonacilor. Mama mea, de 93 de ani, a zis "am trăit să o văd și pe asta""

La Măruță, am avut un nou concurent al cozonacilor, unul cu o energie bună și cozonaci gustoși.

Ecaterina Decianu are 67 ani, este din Galați, este căsătorită de 47 de ani, are doi copii și doi nepoți, o mamă de 93 de ani de care e mândră și este de profesie expert contabil. Spune despre ea că este șefa cozonacilor la ea în familie și face cozonaci de când era în clasa a VIII-a. 

"M-am înscris pentru că la mine în familie eu sunt șefa cozonacilor. Mama mea, de 93 de ani, a zis "am trăit să o văd și pe asta""

Cum a reacționat juriul, vedeți în video atașat, unde vă bucurați și de cozonacul special făcut pentru juriu de corespondentul La Măruță Gabi Marin 

Concursul delicios se va desfășura în perioada 19 aprilie 2023 - 29 aprilie 2024, dată in care va avea loc și Marea Finală. 

Jurații care vor degusta cozonacii și vor oferi note participanților sunt Nea Vasile, proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute patiserii din București, și Chef Alex Cîrțu, fost concurent MasterChef și renumit bucătar în domeniul HoReCa. În plus, câte un jurat surpriză își va face apariția în fiecare zi, la Măruță, pentru a gusta delicioșii cozonaci.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni