Mari actori și regizori, despre premiile GOPO

Competiția se anunță strânsă la mai multe categorii la premiile GOPO, iar decernarea este pe 29 aprilie, în cadrul unei gale care se va organiza la Teatrul Național București.

Cele mai multe nominalizări au strâns "Libertate", "Spre nord", și "Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii". În competiție, au intrat pentru prima dată și filme comerciale care au avut succes în cinematografe. Cinci filme vor intra anul acesta în lupta pentru cel mai bun lungmetraj.

​La Vorbește lumea, Dorian Boguță, Bianca Cuculici, Iulian Postelnicu și  Toma Cuzin au discutat despre această Gală, despre așteptările de la aceasta, dar și despre viitorul filmului românesc. 

Dorian Boguță: Să vă așteptați la niște premii GOPO care or să fie înmânate, e bine că sunt multe filme anul acesta, în ultimii ani recolta e bună, e un lucru încurajatpr asta, poate în ultimii ani se va forma și o industrie a filmului, la noi, că nu există , din păcate...
Legat de acest aspect, Toma Cuzin a intervenit:
Toma Cuzin: Chiar dacă am vrut să mă abțin să nu vorbesc, industria o formează festivalul meu, fără glumă, Film în Sat, fără  nicio glumă, unde se formează viitorul publicului românesc. Că vorbeai mai devreme să mergem la filmulul românesc, mergem, dar dacă nu cunoaștem și nu știm nimic despre filmul românesc, e greu să mergem...
Mai multe detalii despre festival AICI
Evenimentul va fi transmis live pe VOYO.

MAI MULTE DETALII DESPRE FILMELE GOPO AICI

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni