• PRO TV
  • „Ce educație ai primit și ce postezi”. Lidia Buble, luată la rost pentru ipostazele provocatoare în care a pozat la plajă

„Ce educație ai primit și ce postezi”. Lidia Buble, luată la rost pentru ipostazele provocatoare în care a pozat la plajă

„Ce educație ai primit și ce postezi”. Lidia Buble, luată la rost pentru ipostazele provocatoare în care a pozat la plajă

Lidia Buble se numără printre cele mai senzuale femei din showbizul românesc. Cântăreața în vârstă de 30 de ani pozează adesea pe Instagram în ținute sumare. Nu de puține ori, vedeta s-a confruntat cu critici din partea urmăritorilor, care au considerat că unele poze postate pe rețelele sociale sunt prea „fierbinți”.

Lidia Buble demonstrează încă odată că nu are inhibiții și nu se teme de gura lumii. Cântăreața pozează așa cum îi dictează inimă, chiar dacă se trezește cu zeci de comentarii negative. Recent, pentru a-și anunța admiratorii că urmează să lanseze o piesă, Buble a postat câteva fotografii realizate pe o plajă. 

„Tocmai am terminat filmările pentru noua piesă. Sunteți pregătiți să aduc vara? #buzeletale #soon #newsong”, a scris ea pe Instagram. 

Vezi imaginile în galeria foto de mai jos:

Gallery

„Tu ai fost crescută în biserică, cu fuste lungi. Ce educație ai primit și ce postezi”; „Musai să ne arăți cu...”; „Din ce în ce mai vulgară. Și banală”; „Adorabilă, dar parcă prea vulgară”; „Cam vulgară, dar poate muzica e ce trebuie”, și-au exprimat cârcotașii opiniile. 

„Nu îți place, nu te uiți, ce treabă ai tu cu fata”, „Ce-ai fi vrut să poarte la plajă?”, au sărit alții în apărarea interpretei. 

Lidia Buble formează un cuplu cu Horațiu Nicolau. Între cei doi este o diferență de peste 30 de ani. Artista a dezvăluit recent cum a cucerit-o afaceristul.Lidia Buble a spus ce apreciază cel mai mult la partenerul ei, menționând că a găsit toate calitățile importante pe care le căuta.

„Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, a declarat ea pentru viva.ro.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni