• PRO TV
  • După ce s-a remarcat pe covorul roșu de la Cannes într-un corset care i-a strâns sânii, Rosie Huntington-Whiteley a pozat nud în camera de hotel. „Corpul ei e o formă de artă”, au reacționat admiratorii

După ce s-a remarcat pe covorul roșu de la Cannes într-un corset care i-a strâns sânii, Rosie Huntington-Whiteley a pozat nud în camera de hotel. „Corpul ei e o formă de artă”, au reacționat admiratorii

După ce s-a remarcat pe covorul roșu de la Cannes într-un corset care i-a strâns sânii, Rosie Huntington-Whiteley a pozat nud în camera de hotel. „Corpul ei e o formă de artă”, au reacționat admiratorii

Rosie Huntington-Whiteley se numără printre cele mai de succes modele din lume. Partenera de viață a lui Jason Statham a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes, într-o ținută care i-a scos în evidență silueta clepsidră. Mândră de felul în care arată, englezoaica le-a arătat fanilor o poză nud, făcută în camera de hotel, la primele ore ale dimineții.

Din 2010, Rosie Huntington-Whiteley este împreună cu Jason Statham (56 de ani), „durul” din filmele de acțiune de la Hollywood îndrăgit de milioane de oameni în întreaga lume.  Blondina i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. După nașterea celor doi copii, modelul a revenit la silueta firavă de balerină. 

Aflată la Festivalul de Film de la Cannes, Rosie Huntington-Whiteley a ales ținute sexy și elegante pentru aparițiile pe covorul roșu. În data de 19 mai, ea a pășit la eveniment într-un costum negru, alcătuit dintr-un corset, prevăzut cu aplicații metalice argintii.

Foto: Getty Images

​Pentru următoarea seară, la proiecția filmului "The Shrouds", modelul a purtat o rochie neagră, ușor transparentă și cu spatele gol. 

Foto: Getty Images

După eveniment, celebritatea în vârstă de 37 de ani a postat câteva fotografii realizate în camera de hotel. Seria de imagini, întitulată „Dimineața la Cannes”, a inclus și o fotografie cu ea nud (vezi galeria foto de mai jos). Iubita lui Statham stă întinstă în așternuturi, iar pe fundal se poate observa balconul cu vedere la mare. Vedeta poartă doar bijuterii din aur. 

Gallery

​Fanii au reacționat imediat în comentarii. Majoritatea au complimentat-o, însă au existat voci care au considerat că nu e cazul să se afișeze așa pe rețelele sociale. 

„Corpul ei e o formă de artă”; „Dacă aș avea o așa prietenă, nu m-aș supăra să pozeze așa. Este corpul ei și e liberă să pozeze cum dorește; „Trebuie să recunoaștem că arată super bine”; „Dacă aș arăta ca Rosie, aș umbla dezbrăcată peste tot”; „O femeie liberă este aceea care se exprimă cum vrea”;

„Dar de ce nuditate?”; „Pentru că e fierbinte”; „Nu înțeleg de ce toată lumea trebuie să-i vadă fundul”; „Perfect de acord. Este mamă. Nu este nevoie. E jenant și plictisitor”; „Nu m-am așteptat la așa ceva din partea ei; au fost doar câteva dintre reacțiile internauților. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni