• PRO TV
  • La scurt timp după ce a suflat în lumânări, Rosie Huntington-Whiteley a pozat în costum de baie! Imaginile cu iubita lui Jason Statham au făcut furori printre fani: „E un bărbat atât de norocos!”

La scurt timp după ce a suflat în lumânări, Rosie Huntington-Whiteley a pozat în costum de baie! Imaginile cu iubita lui Jason Statham au făcut furori printre fani: „E un bărbat atât de norocos!”

La scurt timp după ce a suflat în lumânări, Rosie Huntington-Whiteley a pozat în costum de baie! Imaginile cu iubita lui Jason Statham au făcut furori printre fani: „E un bărbat atât de norocos!”

Jason Statham (56 de ani) este un bărbat împlinit pe toate planurile. „Durul” din filmele de acțiune de la Hollywood se poate lăuda cu o carieră impresionantă, o avere considerabilă și o familie superbă!

Gallery

Recent, partenera sa de viață a împlinit 37 de ani, iar ultimii 14 i-a petrecut alături de el. Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri de la Hollywood.

Cei doi sunt părinții unui băiețel, pe nume Jack Oscar, iar în urmă cu doi ani familia s-a mărit când Rosie a adus pe lume și o fetiță, care a fost botezată Isabella James. Cuplul este extrem de discret când vine vorba despre viața personală, iar Rosie postează rar poze cu cei doi copii.

Când vine vorba despre ea însă, Rosie e lipsită de inhibiții și adoră să posteze imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

De ziua ei, blondina a arătat spectaculos într-o rochie roz pudră, ușor transparentă. După ce a suflat în lumânări, logodnica lui Jason Statham a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare în costum de baie. Ședința foto a fost realizată în Tokyo pentrun un brand care comercializează costume de baie. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Jason Statham e un bărbat atât de norocos!”, „Rosie, ești pur și simplu perfectă!”, „Arăți ca o zeiță a frumuseții!”, „Ești ireală”, „Spectaculoasă!”, i-au scris admiratorii pe contul de socializare.

În 2011, revista Maxim a desemnat-o „cea mai sexy femeie din lume” pe iubita lui Jason Statham. Rosie nu este doar un chip frumos, ci și o antreprenoare de succes. Pe lângă sumele impresionante pe care le câștigă din modelling, Rosie are propria linie de cosmetice și de lenjerie intimă.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni