• PRO TV
  • Rosie Huntington-Whiteley și-a șocat fanii după ce s-a lăsat fotografiată nud și a postat imaginea pe Instagram: „Doar Jason ar trebui să se bucure de priveliștea asta!”

Rosie Huntington-Whiteley și-a șocat fanii după ce s-a lăsat fotografiată nud și a postat imaginea pe Instagram: „Doar Jason ar trebui să se bucure de priveliștea asta!”

Rosie Huntington-Whiteley și-a șocat fanii după ce s-a lăsat fotografiată nud și a postat imaginea pe Instagram: „Doar Jason ar trebui să se bucure de priveliștea asta!”

Este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume și a strâns o avere considerabilă din modelling. Pe lângă succesul profesional, Rosie Huntington-Whiteley este împlinită și pe plan sentimental. De 13 ani, englezoaica este partenera de viață a celebrului actor Jason Statham.

Gallery

​Modelul are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 20 de milioane de utilizatori. Aceștia sunt obișnuiți s-o vadă în ipostaze provocatoare, însă vedeta a reușit să-i șocheze de-a dreptul după ce s-a lăsat fotografiată în „costumul Evei”.

Vedeta a petrecut câteva zile în Los Angeles și a postat mai multe imagini dintr-o locuință impresionantă cu o priveliște de vis. De o priveliște inedită au avut parte și urmăritorii lui Rosie, după ce aceasta s-a pozat goală pe o masa de masaj. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

Într-un interviu recent, Rosie a vorbit despre ritualul ei de îngrijire și a mărturisit că masajele au fost întotdeauna importante pentru ea: „Un masaj bun este în fruntea listei mele de tratamente pe care trebuie să le fac la fiecare două săptămâni. Sunt, de asemenea, o mare fană a saunelor și a scufundărilor reci, așa că fac și asta de câteva ori pe săptămână”.

Dacă unii dintre utilizatori nu au mai contenit cu laudele și au numit-o „zeiță a perfecțiunii”, alții au fost dezamăgiți de gestul vedetei de a se poza nud pe rețelele de socializare.

„Nu și tu!”, „De ce să faci așa ceva? De ce să te pozezi fără haine?”, „Criza vârstei de mijloc”, „Nu eram pregătiți pentru asta! Jason nu e gelos?”, „Sunt șocată! Nu pot să cred că și tu ai ales să te pozezi fără haine”, „Se pare că Jason nu-și face treaba cum trebuie dacă ai ajuns să te pozezi așa?”, „Soțul nu se supără că soția e goală pe Instagram?”, „Doar Jason ar trebui să se bucure de priveliștea asta!”, „Oricât de frumoasă ai fi, nu e ok să te pozeze așa pe rețelele de socializare”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Rosie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

Jason Statham (56 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (36 de ani) formează un cuplu de 13 ani și au împreună un băiețel, pe nume Jack Oscar, și o fetiță, botezată Isabella James. Cuplul este extrem de discret când vine vorba despre viața personală, iar Rosie postează rar poze cu cei doi copii.

 Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni