• PRO TV
  • Celebra cântăreață din România trece prin clipe cumplite! A ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Ce a pățit micuțul: „De 3 zile...”

Celebra cântăreață din România trece prin clipe cumplite! A ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Ce a pățit micuțul: „De 3 zile...”

Celebra cântăreață din România trece prin clipe cumplite! A ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Ce a pățit micuțul: „De 3 zile...”

Adda trece prin momente extrem de grele, după ce în urmă cu trei zile a ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare cu ce probleme se confruntă fiul ei.

Gallery

Adda, în spital cu fiul ei. Cu ce probleme se confruntă micuțul

Celebra cântăreață trece prin momente dificile. În urmă cu trei zile, Adda a ajuns de urgență cu fiul ei la spital, medicii i-au spus că micuțul se confruntă cu „contractura musculara cu mici complicații”, astfel, băiețelul a trebuit să fie internat în spital și supus unui tratament riguros.

În mesajul publicat pe o rețea de socializare, aceasta a precizat că fiul ei este bine acum, însă se află sub tratament.

Citește și:

”Suntem de 3 zile internati. Acum e bine. O contractura musculara cu mici complicatii, cel mai probabil de cauza virala. Dar ne-am speriat tare. Mai ales cand ne-au spus ca trebuie sa ramanem. Tratamente, branula si tot tacamul. Explicatii si incurajari sa fie tare si curajos. Am dormit cateva ore pe noapte. Il verific daca respira bine, daca e transpirat. Daca e ok branula. Daca are reactii adverse. Am verificat cu ochii si perfuzia si toate injectiile, de bule de aer, de mama lu’ Stefan Cel Mare. Rugandu-le pe asistente sa nu se supere pe mine dar, avand si eu mama asistenta, stiu cateva chestii. Si uneori, cu cat stii mai multe, cu atat e mai rau. Pentru ca-ti faci filme. Mi-am adus aminte de ultima noapte, de la maternitate, cand l-am nascut. Eram in salon si am auzit ca plange un bebelus. Si-am zis “ al meu e”. M-am ridicat din pat, si tinandu-ma de perete, am mers pana la capatul holului, unde era camera cu bebei. Era o adevarata simfonie a plansurilor. Plangeau vreo 20 de bebelusi in acelasi timp. Asistenta dormea pe o bancuta din mijloc. Eu i-am batut in geam si am intrebat-o daca plange si Rizea Alexandru. Si n-am plecat pana nu mi-a raspuns. El nu plangea atunci. A plans foarte putin si zilele astea. Mai mult am plans eu azi, cand m-am relaxat cat de cat. Maine mergem acasa! Abia astept!
Ps: As vrea sa multumesc personalului de la Victor Babes! Atat: Multumesc pentru ca sunteti OAMENI!”, a scris Adda, pe Facebook.

Citește și:

​Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni