• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Addei, surpriză emoționantă pentru fiica sa! Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile

Mama Addei, surpriză emoționantă pentru fiica sa! Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile

Adda a trecut prin multe cumpene de-a lungul vieții și și-a spus povestea dureroasă în paginile cărții sale “Cele trei ADDA”. 

Artista a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde a vorbit despre proiectul ei de suflet. 

“Am scris-o cu tot sufletul meu și pot să zic că este copilul meu! De fapt, această carte este un cufăr în care am așezat toate amintirile mele. Un cufăr pe care am reușit să-l închid, iar acum pot să pornesc spre un nou început. Sunt fericită, sunt eliberată... zici că am slăbit 15 kg de toxine psihice și mă simt foarte bine. Mă simt o învingătoare! (...) Când am primit acel diagnostic de boală Lyme mi-am dat seama că trebuie să mă vindec și din punct de vedere emoțional și ca să te vindeci trebuie să te duci acolo unde doare și să fii sincer cu tine. În momentul în care am așternut pe hârtie și am început să citesc ce am scris, nu am mai putut să mă mint. Era oglinda mea cumva”, a mărturisit Adda. 

Artista a avut parte de o surpriză emoționantă în timpul emisiunii, când mama sa a intrat în direct. Adda nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce mama ei vorbea despre carte. 

“M-a bucurat faptul că a reușit să scoată la lumină toate gândurile ei, gânduri care au urmărit-o ani întregi și că a reușit să se elibereze”, a declarat mama Addei. 

Întrebată de Cătălin Măruță care este cel mai greu moment despre care vorbește în carte, Adda a răspuns: “Cred că cel mai greu mi-a fost să accept diagnosticul, pentru că în rest pot să zic că nu a reușit să mă doboare cu adevărat nimic!”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni