• PRO TV
  • Petrică Nicoară își asumă vina pentru diabetul fiului său. Armin Nicoară a fost la doar un pas de moarte, când i s-a depistat boala: „Îmi cer iertare!”

Petrică Nicoară își asumă vina pentru diabetul fiului său. Armin Nicoară a fost la doar un pas de moarte, când i s-a depistat boala: „Îmi cer iertare!”

Petrică Nicoară își asumă vina pentru diabetul fiului său. Armin Nicoară a fost la doar un pas de moarte, când i s-a depistat boala: „Îmi cer iertare!”

În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară a aflat că suferă de diabet, la nici 20 de ani. Artistul nu poate scăpa de această boală, fiind una incurabilă, însă reușește să o țină sub control, cu ajutorul unui tratament pe care l-a primit din partea medicului.

Gallery

Recent, Petrică Nicoară, tatăl lui Armin Nicoară, a mărturisit că nu poate înțelege boala de care suferă acesta, deși fiul său suferă de ea de aproape jumătate de viață.

Petrică Nicoară, afectat de problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară

Momentul în care familai lui Armin Nicoară a aflat că acesta suferă de diabet nu a fost unul deloc ușor. Fiind conștienți de gravitatea bolii, se așteptau la ce este mai rău, mai ales din cauza faptului că persoanele bolnave de diabet se sting din viață mai repede.

În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară a recunoscut că nu a avut o relație chiar bună cu tatăl lui, dar acest lucru nu l-a făcut pe Petrică Nicoară să rămână indiferent la problemele de sănătate ale fiului.

„Când s-a îmbolnăvit Armin, i-am văzut chipul pe o catedrală la Milano. Plângeam și mă rugam la Dumnezeu să nu îmi ia copilul”, a mărturisit acesta, în cadrul unei emisiuni online.

Armin Nicoară nu a avut o relație bună cu tatăl său

De-a lungul timpului, Armin Nicoară a mărturisit că nu s-a înțeles deloc bine cu tatăl său, până de curând, când s-au împăcat. Artistul a fost un părinte dur, exigent, iar Armin Nicoară încă este afectat de unele evenimente care au avut loc.

În cadrul aceluiași interviu online, Petrică Nicoară a recunoscut că nu s-a comportat cu Armin cum ar fi fost normal și consideră că este și vina lui pentru boala de care suferă fiul său.

„Viața asta este foarte dificilă. Din cauza geloziei, până în 2010, îmi pierdeam echilibrul și făceam scandal în ziua de Paște, în ziua de Înviere, exact ca tatăl meu. Spărgeam vasele, dădeam în vitrină. Ce să vadă Armin la șapte, opt ani? Că tatăl lui pune cuțitul la gât?

Mă gândeam că i-a dat sacrificiul ăsta, boala asta grea, pe care eu nu am înțeles-o în 2010, până în ziua de azi și, pe partea cealaltă, să îl iubească atâta lume. Mă depășește total.

Când copiii mei vedeau scandal cu mama lor, acum, ei gândesc ca din altă lume. Vreau ca, în viața următoare, să nu mai fac chestiile astea, să mă înțeleg cu Armin, cu copiii mei, cu tatăl meu, cu prietenii mei cu care m-am certat. Îmi cer iertare!”, a mai spus Petrică Nicoară.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni