• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, despre imaginile în care a apărut dansând pe mese: "Nu aș face niciodată asta în viața reală"

Mădălina Ghenea, despre imaginile în care a apărut dansând pe mese: "Nu aș face niciodată asta în viața reală"

Mădălina Ghenea, despre imaginile în care a apărut dansând pe mese: "Nu aș face niciodată asta în viața reală"

Mădălina Ghenea a ținut să clarifice cum stau, de fapt, lucrurile într-o postare recentă a ei, în care apare dansând pe mese. Mădălina a specificat că este vorba despre un proiect profesional și că în viața reală nu ar face niciodată asta.

Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite”, a clarificat “problema” Mădălina.

Gallery

Când a postat imaginile în care apare dasând pe mese, Mădălina a fost asupru criticată de fani, care nu și-au dat seama că e vorba de un proiect. "Josnic!!! Calare pe masă", au comentat unii fani.

Vedeta a dat și câteva detalii despre viitorul ei rol, care va fi unul negativ: “Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film. Unii oameni trebuie să se calmeze puțîn! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut... așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea adaugat acestei declarții un clip în care apare în rochie de mireasă și cu voal pe cap, la Veneția. Desigur, este vorba despre o ședință foto sau o filmare, în care vedeta arată, ca de obicei, încântător.

Fanii au făcut haz de necaz și au întrebat-o: “Te-ai căsătorit… în spațiu?”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni