• PRO TV
  • Eva Longoria, cel mai bine îmbrăcată vedetă de la Cannes. Actrița, victima unui accident vestimentar jenant pe covorul roșu

Eva Longoria, cel mai bine îmbrăcată vedetă de la Cannes. Actrița, victima unui accident vestimentar jenant pe covorul roșu

Eva Longoria, cel mai bine îmbrăcată vedetă de la Cannes. Actrița, victima unui accident vestimentar jenant pe covorul roșu

Eva Longoria a fost vedeta care i-a impresionat cel mai mult pe stiliști anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița a arătat impecabil la fiecare apariție pe covorul roșu, chiar dacă a fost victima unui accident vestimentar.

Stilista Rochelle White de făcut un clasament al celor mai bine îmbrăcate vedete de la Festivalul de Film de la Cannes, iar Eva Longoria a ieșit triumfătoare. Actrița minionă a ales ținute provocatoare, cu multă piele la vedere.
Eva a fost și victima unui accident vestimentar pe covorul roșu: într-un moment de neatenție vedeta a arătat fotografilor mai mult decât intenționa.

Gallery

În topul stilistei Rochelle White a mai intrat și Heidi Klum, care a fost plasată pe locul 2 în clasamentul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Cannes. Heidi a venit în acest an însoțită de fiica sa, Leni.

Din acest top nu putea lipsi supermodelul Bella Hadid, care an de an ne încântă cu ținutele ei spectaculoase și provocatoare la Cannes.

​“Mențiune” au primit Anya Taylor Joy, Kelly Rowland și Demi Moore.

​Sursa foto: Getty Images/Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni