• PRO TV
  • Adela Popescu, splendidă pe scena Sălii Palatului! Vedeta a cântat alături de Elena Gheorghe în cadrul concertului aniversar al artistei: „Sunteți minunate!”

Adela Popescu, splendidă pe scena Sălii Palatului! Vedeta a cântat alături de Elena Gheorghe în cadrul concertului aniversar al artistei: „Sunteți minunate!”

Adela Popescu, splendidă pe scena Sălii Palatului! Vedeta a cântat alături de Elena Gheorghe în cadrul concertului aniversar al artistei: „Sunteți minunate!”

Adela Popescu și-a surprins urmăritorii cu câteva imagini și filmulețe de la concertul aniversar al Elenei Gheorghe, la care a participat în calitate de invitat special. Vedeta a urcat pe scenă și a cântat „Îți mulțumesc pentru că ești”, o piesă de pe noul album al Elenei.

Gallery

2024 este un an aniversar pentru Elena Gheorghe, care a împlinit 20 de ani de carieră. Îndrăgita artistă a sărbătorit alături de fanii ei printr-un spectacol aniversar la Sala Palatului. Printre invitații care au cântat alături de ea pe scenă s-a numărat și Adela Popescu.

„Unul dintre invitații de la concertul aniversar a fost prietena mea din adolescenta, @adela_popescu alături de care am cântat o piesă ce va fi pe noul album. “Iți multumesc pentru că ești” este o piesă scrisa alături de @papu_zero și @vlad_zero pentru acele persoane din viața noastră care merită toată recunoștința și iubirea! Adela, îți mulțumesc pentru că ești și mi-ai fost alături cu energia și dăruirea ta. Ești un om frumos și bun! Mulțumesc pentru tot!
A fost fără doar și poate unul dintre momentele emoționante ale concertului”, a scris Elena Gheoghe în dreptul unei postări făcute pe contul de Instagram.

CITEȘTE ȘI:

Fanii au fost de-a dreptul cuceriți de apariția Adelei și s-au bucurat să o audă din nou cântând. Mai mult, artista a avut parte de un moment, atunci când doi dintre băieții ei au urcat pe scenă și au îmbrățișat-o, în timp ce sala aplauda frenetic. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ce frumos să te auzim iar cântând!”;

„Ești minunată, femeie!”;

„Superbă ești!”;

„Dragă Adela...pe lângă talentul artistic incontestabil, emani o frumusețe aparte, care vine din interior spre exterior. Carisma și inteligența ta emoțională fac o prezență scenică magnetică, iar forța și dedicația ta ca mamă și soție sunt o sursă de inspirație pentru multe femei. Te admir și te felicit!”;

„Tu ai cântat mirobolant! Felicitări, ca de altfel și Elena”;

„Adela, radiezi de frumusețe, eleganță. Mă bucur să te reaud cântănd, ai o voce caldă, foarte plăcută! Amândouă sunteți superbe! Bravooo”;

„Ce femeie completă! Soție, mamă, actor, artist și nu în ultimul rând OM!”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani.

Fotografii: Instagram

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni