• PRO TV
  • „Sufletele mele”. Adela Popescu, imagini superbe din Phuket alături de copiii ei

„Sufletele mele”. Adela Popescu, imagini superbe din Phuket alături de copiii ei

„Sufletele mele”. Adela Popescu, imagini superbe din Phuket alături de copiii ei

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Adela Popescu a plecat în Thailanda, împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor. Cuplul de vedete și-a bucurat fanii cu imagini idilice din Phuket.

„Sufletele mele. Toate trei”, a scris Adela Popescu în dreptul unei poze realizate la plajă, când se afla în compania celor trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Prietenii și fanii care o urmăresc pe rețelele sociale i-au scris foarte multe mesaje frumoase:

„Waw, ce poză faină”; „M-am topit; ”„Sunteți un model de: Așa da!”; „Să primești atâta iubire! Simplu și copleșitor”; „Asta ne este bogăția, bucuria!”; „Sunt invidioasa. De la frig, la cald, cât ai clipi!, sunt doar câteva dintre reacții. 

La începutul lunii decembrie, familia Adelei Popescu s-a bucurat de peisajele superbe din Laponia.

​Actrița nu odată și-a exprimat încântarea vizavi de peisajele spectaculoase din Thailanda. De altfel, nu este prima lor vacanță în această țară, numită „tărâmul oamenilor liberi”. 

Adela a fost foarte mândră de Alexandru, care s-a descurcat foarte bine la prima lui lecție de wakeboard. (Vezi galeria foto de mai jos)

Gallery

Este deja binecunoscută pasiunea Adelei pentru călătorii în țări din Asia. Într-un interviu realizat de Oana Andoni, Adela Popescu a vorbit despre vacanțele cu copiii: 

„Noi călătorim cu 2 valize, toți cinci. De ce? N-ai de ce să te cari cu atâtea haine după tine. Am cam 20 de tricouri pentru toți și când se murdăresc... (le duce la spălătorie) În Thailanda sau în general în Asia serviciul acesta este atât de ieftin. Cu 17 lei speli o valiză întreagă”. 

 Actrița din „Retreat Vama Vechea mai spus că mereu pune în bagaj o trusă medicală, jucării, carioci și caiete. „Ai mei deseanează foarte mult și atunci când vrem să avem liniște la masă - le-am scos, pac. Mai am hainele acelea de protecție solară, ca să ne prelungim puțin statul la soare. Eu îi țin dezbrăcați până la o anumită oră. Expunerea la vitamina D mi se pare foarte importantă”. 

În vacanță, Adela și soțul ei poartă ținute lejere, iar uneori preferă mersul desculț.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni