• PRO TV
  • „La voi, nu m-aș mira”. Mihaela Rădulescu a întreabat-o pe Adela Popescu dacă mai vrea un copil, iar actrița a oferit un răspuns promt

„La voi, nu m-aș mira”. Mihaela Rădulescu a întreabat-o pe Adela Popescu dacă mai vrea un copil, iar actrița a oferit un răspuns promt

„La voi, nu m-aș mira”. Mihaela Rădulescu a întreabat-o pe Adela Popescu dacă mai vrea un copil, iar actrița a oferit un răspuns promt

Adela Popescu a plecat în Thailanda, pentru a petrece câteva zile alături soțul ei, Radu Vâlcan. De această dată, actrița a plecat fără copii, lăsându-i în grija mamei sale, Doina, și a bonei Charina.

Adela Popescu a dezvăluit pe rețelele sociale că i-a pregătit pe copii cu o săptămână înainte de plecare, spunându-le că îi este foart dor de tatăl lor, de aceea vrea să-i facă o vizită.

Astăzi, 20 martie, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a postat un filmuleț din Thailanda, unde apare alături de soțul ei pe plajă într-o ipostază romantică.

„A doua lună de miere. Neplănuită. Simțită.@raduvalcan”

​Astfel, vedeta a dat curs mai multor comentarii. Mihaela Rădulescu a întrebat-o, în glumă, dacă se gândește la o nouă sarcină. Fosta prezentatoare TV, care locuiește la Monaco, îi admiră pe Adela și Radu pentru relația lor frumoasă. 

„New kid on the block ? La voi, nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală…, ca în imaginea alăturată”, a scris Mihaela Rădulescu.

„Mihaaaa, fără alți kidși on the block! Să fie clar!”, a oferit Adela Popescu un răspuns promt, adăugând un emoji care râde. 

Gallery

Oamenii care urmăresc pagina Adelei au venit și ei cu mesaje asemănătoare: 

„Minunați! Hai poate vă întoarceți în 3 ca să deveniți 6”;

„Cum o privește și cum o mănînca din priviri, minunați”;

„Atunci când îi văd pe cei doi în poze, video-uri, interviuri, etc. Simt că imi revine speranța în iubire”. 

Sursă foto: Instagram/ Adela Popescu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni