• PRO TV
  • Adela Popescu sărbătorește ziua soțului ei la mare: „Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat...”

Adela Popescu sărbătorește ziua soțului ei la mare: „Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat...”

Adela Popescu sărbătorește ziua soțului ei la mare: „Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat...”

Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a împlinit astăzi, 8 februarie, 47 de ani. Cu această ocazie, actrița i-a dedicat un mesaj savuros pe rețelele sociale. Împreună cu cei trei băieți ai lor, Adela și Radu au plecat la mare, în stațiunea Olimp, acolo unde au un apartament.

Nu este prima dată când Adela Popescu își exprimă admirația față de soțul ei pe rețelele sociale. De cele mai multe ori, actrița găsește o cale amuzantă de a-și transmite sentimentele. Spre exemplu, astăzi l-a comparat pe Radu cu actorul francez Alain Delon în tinerețe. 

​Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc să petreacă pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, acolo unde și-au cumpărat un apartament. 

Actrița este mai fericită ca niciodată, pentru că și-a împlinit un mare vis, acela de a avea propria locuință la malul mării. 

Cum arată apartamentul de la mare al Adelei Popescu

​Recent, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a venit cu o noutate frumoasă pentru toți iubitorii de vacanțe la mare.  Împreună cu Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor s-au făcut parteneri de afaceri. Vedetele au cumpărat un hotel în Vama Veche, iar inaugurarea va avea loc pe 1 mai 2024. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Adela Popescu 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni