• PRO TV
  • Adela Popescu, încântătoare în costum de baie. Mămică a trei băieți, vedeta arată fenomenal la plajă în Thailanda

Adela Popescu, încântătoare în costum de baie. Mămică a trei băieți, vedeta arată fenomenal la plajă în Thailanda

Adela Popescu, încântătoare în costum de baie. Mămică a trei băieți, vedeta arată fenomenal la plajă în Thailanda

Adela Popescu petrece sărbătorile la plajă, alături de Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor. Aflată în Thalianda, vedeta impresionează la apariția în costum de baie: după trei nașteri, arată senzațional!

“Stau cu Radu pe terasă și ne uităm la pozele de azi. Copiii dorm și bine fac. :) Au picat rupți după o zi petrecută pe insula Koh Hey. Mâine avem planuri mari. Să ne trezim când vrem, să mergem, că în fiecare dimineața, să cumpăram fructe proaspete, apoi să ne instalam pe plajă să le mâncam liniștiți. Pe la prânz să luăm o pauză de un tomyum și poate de-un pui de somn. Dacă vremea ține cu noi nu dăm nisipul jos până seara târziu când adormim lați cu toții”, le povestește Adela Popescu fanelor sale de pe Instagram.

Gallery

Vedeta și-a impresionat fanele cu imaginile postate pe Instagram, în costum de baie. Deși în toamnă se plângea că s-a îngrășat, Adela arată ireproșabil:
”Am luat 3 kilograme. Poate mulți dintre voi o să-mi spuneți că-mi stă mai bine așa, cum este cazul lui Radu, nu mi se pare, mă simt bine la minus trei kilograme. Pe scurt, am zis să treacă vacanța asta de vară și zic gata, astăzi începe organizarea. Am zis să nu țîn dietă, pentru că nu pot și mă frustrez că abandonez și să am mai multă grijă și să ajustez din alimentele mai interzise”, spunea Adela în septembrie.

Actrița a povestit mai demult că soțul ei o face să se simtă frumoasă, indiferent de câte kilograme arată cântarul:
„Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, spunea ea pentru revista Viva.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni