• PRO TV
  • Un nou incident bizar pe covorul roșu de la Cannes! Agenta de securitate care a supărat-o recent pe Kelly Rowland, bruscată de o actriță. Ce a înfuriat-o pe Massiel Taveras: „Avem nevoie de respect!”

Un nou incident bizar pe covorul roșu de la Cannes! Agenta de securitate care a supărat-o recent pe Kelly Rowland, bruscată de o actriță. Ce a înfuriat-o pe Massiel Taveras: „Avem nevoie de respect!”

Un nou incident bizar pe covorul roșu de la Cannes! Agenta de securitate care a supărat-o recent pe Kelly Rowland, bruscată de o actriță. Ce a înfuriat-o pe Massiel Taveras: „Avem nevoie de respect!”

Un nou incident s-a petrecut pe covorul roșu de la Cannes 2024, iar în filmulețele care s-au viralizat pe rețelele de socializare apare aceeași femeie, agent de securitate, care a înfuriat-o recent pe Kelly Rowland.

Gallery

​Massiel Taveras, actriță și prezentatoare TV din Republica Dominicană, a participat la premiera filmului francez „The Count of Monte Cristo”, bazat pe romanul lui Alexandre Dumas și regizat de Matthieu Delaporte.

Actrița în vârstă de 39 de ani și-a pierdut cumpătul în timp ce urca faimoasele trepte ale Palatului de la Cannes, iar agenții de securitate o împiedicau să facă o poză cu trena întinsă pe scări.

Spectacolul de modă al lui Taveras a fost întrerupt în mod neașteptat după ce agenta de securitate a încercat să o grăbească înăuntru, împiedicând-o pe vedetă să își ajusteze ținuta.

CITEȘTE ȘI:

Actrița a purtat o rochie neagră, mănuși lungi și o trenă lungă de câțiva metri, pe care era pictat chipul lui Iisus Hristos. În timp ce aceasta încerca să-și aranjeze trena pe scări pentru poze, mai mulți agenți de securitate, în frunte cu femeia care a înfuriat-o și pe Kelly Rowland, au început să gesticuleze cu mâinile, să-i ridice trena și să o grăbească spre intrare.

@louistanca La robe Jésus de l’actrice Massiel Taveras au Festival de Cannes. #cannes2024 #festivaldecannes2024 #festivaldecannes #massieltaveras #jesuschrist #cannesfilmfestival ♬ son original - Louis

Massiel și agenta de securitate au schimbat câteva cuvinte, iar actrița părea să spună că își dorește doar să facă „o singură poză” cu trena pe scări. Agenții n-au părut impresionați și au invitat-o să părăsească covorul roșu. La un moment, exasperată de situație, actrița din Dominicană a împins-o pe femeie, a salutat mulțimea și a părăsit zona cu fotoreporteri.

Fanii de pe rețelele de socializare au afirmat că femeia a stricat momentul actriței de la Cannes.

Massiel Taveras a vorbit despre experiența sa la Festivalul de Film de la Cannes pe contul de Instagram.

Taveras a declarat că covorul roșu al filmului The Count of Monte Cristo a fost „cel mai puternic moment” pe care l-a trăit vreodată și a numit noaptea „de neuitat”.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru acest sprijin incredibil, astăzi mai mult ca oricând trebuie să rămânem împreună, să ne susținem reciproc, să ne protejăm sufletele, să avem limite puternice și să ne apărăm drepturile, haideți să arătăm puțină dragoste și respect pentru extraordinara @kellyrowland, un suflet pur, talentată, cu clasă, educată , o femeie de culoare care ne reprezintă cu respect pe toți NOI. Sunt impresionată cum te-ai descurcat soră , nu știam acum că ți s-a întâmplat ție prima. Am fost foarte impresionată de cât de calmă și gentilă ai fost pentru că în cazul meu m-am săturat de abuzuri. Femeile de culoare contează! Nu vom sta în tăcere în astfel de situații , avem nevoie de respect, e de ajuns. Te îmbrățișez regina #kellyrowland , îți mulțumesc că ne-ai dat atâtea și atâtea Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris actrița pe contul de Instagram.

Fotografii: Getty Images/ capturi TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni