• PRO TV
  • Cum arată penthouse-ul de 2 milioane de euro a lui Pescobar:„Nu există piscină așa mare în România”

Cum arată penthouse-ul de 2 milioane de euro a lui Pescobar:„Nu există piscină așa mare în România”

Cum arată penthouse-ul de 2 milioane de euro a lui Pescobar:„Nu există piscină așa mare în România”

Pescobar și-a cumpărat penthouse de două milioane de euro. Cum arată cea mai nouă achiziție a omului de afaceri?

Gallery

Pescobar nu își mai încape în piele de fericire, asta după ce și-a cumpărat un penthouse. Pentru noua locuință, patronul de la Taverna Racilor a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de două milioane de euro.

Pescobar și-a cumpărat penthouse

Recent, într-un videoclip pe TikTok, Paul Nicolau a prezentat apartamentul, încă în construcție, în care urmează să se mute. Acesta va fi dotat cu sală de cinema, sale de fitness, precum multe altele. Amenajarea penthouse-ului ar putea să ajungă până la un milion de euro. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Omul de afaceri a făcut turul reședinței care va fi gata în doar câteva luni. „Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România.

Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…) Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion.

Citește și:

Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema. Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri.

Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel. (…)

Deja e o piscină aici, dar asta e eșec, vreau să o dau jos. Piscina va fi toată asta, de acolo până acolo. Nu există piscină așa mare în România.

Citește și:

Nu mai contează (n.r.- costul piscinei). Acolo în colț jacuzzi, aici sus o să fie saună, zonă pentru masaj, grătar, bar. În septembrie (n.r.- va fi gata apartamentul). Eu îl fac și o să-l pun la vânzare, ca cel mai scump apartament, eu mă bucur că nu cred că o să găsesc imediat să-l cumpere cineva.”, a povestit Pescobar, într-un video postat pe TikTok.

@edivasile_

Cea mai mare PISCINA PE BLOC din RO! Doar la PESCOBAR. 1500 METRI PATRATI.

♬ sunet original - Edi Vasile

Sursă foto: Captură TikTok/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni