• PRO TV
  • Larisa Popa a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce s-a aflat că ar avea un iubit putred de bogat. Șatena radiază de fericire: „Liniștea sufletului!

Larisa Popa a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce s-a aflat că ar avea un iubit putred de bogat. Șatena radiază de fericire: „Liniștea sufletului!

Larisa Popa a apărut cu un bebeluș în brațe, la scurt timp după ce s-a aflat că ar avea un iubit putred de bogat. Șatena radiază de fericire: „Liniștea sufletului!

Larisa Popa și-a luat urmăritorii prin surprindere, atunci când a apărut cu un bebeluș în brațe. În urmă cu ceva timp, se zvonea că ar avea un iubit potent financiar, în Dubai, acesta fiind și motivul pentru care a plecat de la Pescobar. 

Gallery

De când și-a dat demisia de la Pescobar, Larisa Popa pare că traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Fosta manageră de la taverne se bucură de timpul liber pe care îl are și, recent, și-a uimit urmăritorii, după ce a apărut cu un bebeluș, în brațe.

Larisa Popa s-a fotografiat alături de un bebeluș

Larisa Popa pare că o duce din ce în ce mai bine de când a plecat de la Pescobar. Are contracte de imagine, este mult mai activă din punct de vedere social și petrecere foarte mult timp în compania persoanelor dragi.

Citește și:

​Recent, aceasta le-a făcut o surpriză de proporții celor care o urmăresc, atunci când a apărut cu un bebeluș, în brațe (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Larisa radia de fericire, fiind topită după micuțul cu care tocmai făcea cunoștință. Chiar dacă mulți au crezut că este copilul ei, aceasta a mers doar să îl viziteze, fiind al unei bune prietene.

Larisa nu a vrut să aibă o relație cu Pescobar

Recent, Larisa Popa a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit, printre altele, inclusiv despre relația pe care a avut-o cu Pescobar. După mulți ani, în care s-a tot spus că au format un cuplu, aceasta a decis să rupă tăcerea.

Fosta angajată a acestuia a mărturisit că, în ciuda speculațiilor, între ei nu a fost nimic mai mult decât o relație profesională și nu pentru că nu ar fi fost loc de mai mult, ci pentru că ceea ce a aflat despre el a făcut-o să nu își dorească nimic mai mult.

Citește și:

„Noi am fost prieteni. Nu mi-ar fi plăcut să fi fost iubita sau soția lui, pentru că l-am cunoscut altfel, din altă perspectivă și nu am vrut niciodată să îmbin iubirea cu munca. Eu zic că nu e bine să le amesteci. Dacă cineva face asta, să ne povestească și nouă cum e”, a mărturisit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni