• PRO TV
  • Larisa Popa nici nu vrea să mai audă de Pescobar. I-a dat cu flit, deși se aflau la doar câțiva pași distanță. Ce a putut să facă fosta mână dreaptă a afaceristului

Larisa Popa nici nu vrea să mai audă de Pescobar. I-a dat cu flit, deși se aflau la doar câțiva pași distanță. Ce a putut să facă fosta mână dreaptă a afaceristului

Larisa Popa nici nu vrea să mai audă de Pescobar. I-a dat cu flit, deși se aflau la doar câțiva pași distanță. Ce a putut să facă fosta mână dreaptă a afaceristului

Deși zilele libere de săptămâna trecută i-au prins pe Larisa Popa și pe Pescobar pe litoral, în Mamaia, cei doi au decis să se distreze separat, semn că demisia acesteia nu a rămas fără repercursiuni.

Gallery

Larisa Popa anunța, în urmă cu aproximativ două luni, că și-a dat demisia de la taverna lui Pescobar, după o perioadă în care aceste zvonuri circulau deja. Cu toate acestea, modul în care a motivat decizia a lăsat să se înțeleagă faptul că au rămas în relații bune.  

Larisa Popa l-a evitat pe Pescobar, în Mamaia

Pe data de 1 mai, atât Larisa, cât și Pescobar s-au aflat în Mamaia, unde s-au distrat până în zori. În timp ce Larisa a venit pentru cluburile exclusiviste, Pescobar s-a asigurat că noua lui tavernă merge așa cum trebuie, dar nu a spus „nu” nici unei nopți de distracție.

Cu toate că s-au distrat în cele mai cunoscute cluburi de fițe de pe litoral, care sunt la doar câțiva pași unul de altul, conform Cancan, nu s-au întâlnit, iar Larisa nici nu a mers să vadă noua locație a fostului ei șef.

Citește și:

​Mai mult decât atât, după ce aceasta și-a dat demisia, ar fi rămas în relații bune cu Pescobar, doar că, în timp, lucrurile s-au schimbat și nu ar mai păstra deloc legătura, lucru ce a fost confirmat de zilele petrecute pe litoral.

Pescobar s-a înconjurat de zeci de domnișoare, deși iubita a născut recent

În urmă cu doar câteva săptămâni, iubita lui Pescobar i-a dăruit un fiu, pe care l-a   prezentat pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, faptul că mai are un copil nu l-a oprit din a se distra la prațul domnișoarelor, la malul mării.

Citește și:

​​Pescobar nu s-a uitat la bani și a plătit roabe de șampanie, ba chiar a părut extrem de apropiat de fetele alături de care se distra.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni