• PRO TV
  • Reacția lui Belodedici prins beat la volan, după meciul de adio al Generației de Aur: „Am băut două șprițuri cu băieții”

Reacția lui Belodedici prins beat la volan, după meciul de adio al Generației de Aur: „Am băut două șprițuri cu băieții”

Reacția lui Belodedici prins beat la volan, după meciul de adio al Generației de Aur: „Am băut două șprițuri cu băieții”

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur. Fostul internaţional Miodrag Belodedici a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti.

Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Controlul poliției a fost făcut după meciul de fotbal dintre Generaţia de Aur și selecționata Legendelor Lumii, care a avut loc sâmbătă seara, pe Arena Naţională, partidă încheiată cu cu scorul de 3-2, în fața a peste 50.000 de spectatori.

Imediat după meci, Miodrag Belodedici a fost oprit de un filtru de poliție, a primit amendă în valoare de 1.485 de lei și a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile.

Reacția lui Belodedici

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate. Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a spus fostul internațional potrivit libertatea.ro.

Comunicatul poliției

La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din municipiul Bucureşti. Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.

Amendă de 1.485 de lei

Miodrag  Belodedici a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni