• PRO TV
  • „Am filmat un clip scump ca naiba”. Ce spune Theo Rose despre piesa „Haide” pe care a lansat-o recent

„Am filmat un clip scump ca naiba”. Ce spune Theo Rose despre piesa „Haide” pe care a lansat-o recent

„Am filmat un clip scump ca naiba”. Ce spune Theo Rose despre piesa „Haide” pe care a lansat-o recent

Theo Rose te invită direct pe ringul de dans cu noua ei melodie „Haide”. Piesa are un ritm foarte alert, încât nimeni n-ar putea rezista tentației de a se prinde în joc alături de prieteni. În videoclip, buna dispoziție a artistei este molipsitoare, iar cei care o ascultă se încarcă de energie.

„E o piesă care se potrivește perfect în playlistul de petreceri și concerte. Am filmat un clip scump ca naiba și frumos ca cele mai tari filme și seriale din afară. Am avut din nou trupa cu mine la filmări și a ieșit dezmăț”, a scris Theo Rose pe pagina de socializare. 

„Haideeee! S-au mai schimbat lucrurile în cariera mea profesională. Lucrez la un playlist diversificat și îmi e inspirație toată muzica pe care am ascultat-o în copilărie. Mă bucur de libertatea de a cânta orice simt și vă mulțumesc că mă susțineți în sensul ăsta!”, le-a spus cântăreața admiratorilor. 

„Ce piesă,ce prezență, ce regie! Ești o minune de fată, super talent, cuvintele sunt de prisos!;„ Doamne, ce piesă minunata, ești o superbitate de femeie și modelul meu în viață, te iubesc, să o ții tot așa!”; „Te adorăm, talent frumos!”; „Regia și producția fantastică! Jos pălăria pentru Theo Rose!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Gallery

​Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Pe bune", "Awella", "De azi", "Pastila sufletului" (împreună cu What's UP), "Nu știi ce vrei" și "Pansament". Aceste melodii au avut un impact semnificativ în industria muzicală și au cucerit topurile de difuzare radio și platformele de streaming. Colaborările sale au fost de asemenea impresionante, colaborând cu artiști precum Emilian pentru "De trei zile", Damian Drăghici pentru "Roata", Cabron pentru "Fructul Interzis" și MIRA pentru "Ca-n România". Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală.

Theo Rose a fost antrenoare în cadrul emisiunii "Vocea României", unde a făcut echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni