• PRO TV
  • Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în legătură cu nașterea fiului lor Archie? Secretul care a ieșit abia acum la iveală

Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în legătură cu nașterea fiului lor Archie? Secretul care a ieșit abia acum la iveală

Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în legătură cu nașterea fiului lor Archie? Secretul care a ieșit abia acum la iveală

Meghan Markle și Harry au mințit în legătură cu nașterea prințului Archie și au încălcat o tradiție regală.

Gallery

​Familia Regală are tradiții importante care trebuie respectate și, bineînțeles, aceste tradiții există și în cazul nașterilor. Cu toate acestea, Meghan Markle și Harry au decis să încalce regulile și să țină secretă nașterea primului lor născut, Prințul Archie.

Într-un interviu pentru Royal Exclusive, fotograful Arthur Edwards, expert regal, a dezvăluit că, spre deosebire de Prințesa Diana și de Kate și William, care au permis să se facă fotografii cu copiii lor în brațe în fața spitalului St. Mary's, Meghan Markle și Harry au ținut nașterea copilului lor într-un secret total.

„Adică, evident, când s-a născut William și Harry și George și Charlotte și Louis, am făcut fotografii excelente în afara spitalului, îmi amintesc.

Meghan Markle și Harry au mințit, într-adevăr, în legătură cu momentul nașterii primului lor copil. Potrivit expertului, pe 6 mai 2019, ducele și ducesa de Sussex au făcut presa să creadă că Meghan intrase în travaliu la ora 14.00 fix, când, de fapt, copilul se născuse cu câteva ore mai devreme.

„Totul a fost aranjat pe scenă ca să le convină”, a dezvăluit fotograful.

Inițial, s-a dezvăluit că Meghan Markle va naște la casa ei din Frogmore Cottage; cu toate acestea, ea a fost nevoită să meargă la spitalul privat Portland din Londra pentru a aduce pe lume copilul.

Tradiția nașterilor regale britanice

Nașterea unui membru al familiei regale britanice este un eveniment important, iar fanii regali abia așteaptă să îl întâmpine pe noul membru. Acest lucru obligă presa să încerce să obțină cele mai bune imagini cu nou-născutul și cu fericiții părinți.

Prințesa Diana și prințul Charles au fost fotografiați la ieșirea din spital cu fiii lor William și, mai târziu, Harry. La fel, Prințul William și Kate Middleton au pozat cu cei trei bebeluși ai lor, George, Charlotte și Louis, în fața spitalului St Mary's.

Harry și Meghan Markle au decis să pozeze doar atunci când au fost pregătiți și când familia ar fi putut sărbători în privat nașterea copilului.

Tradiția fotografiilor bebelușilor regali provine dintr-o tradiție britanică în care chiar toate nașterile regale aveau loc în camera de naștere regală și trebuiau să fie asistate de un oficial guvernamental. Într-adevăr, însăși regina Elisabeta a II-a s-a născut sub privirile unui public.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni