• PRO TV
  • Și-a uimit fanii cu poze în costum de baie la aproape 75 de ani! “Cum e posibil să arăți așa?”

Și-a uimit fanii cu poze în costum de baie la aproape 75 de ani! “Cum e posibil să arăți așa?”

Și-a uimit fanii cu poze în costum de baie la aproape 75 de ani! “Cum e posibil să arăți așa?”

Are vârsta unei bunicuțe, însă în niciun caz nu are preocupările uneia! Vera Wang este la fel de activă și mondenă ca la 30 de ani, impresionându-și fanii cu energia sa și cu look-ul veșnic tânăr.

Designerul a postat pe Instagram câteva imagini de la piscină, în costum de baie, iar fanii au fost încântați. “Cum este posibil să arăți așa? Trebuie să renunț la pizza imediat!”, au comentat aceștia, când au văzut cum arată Vera în costum de baie la 74 de ani. În iunie, Vera va împlini 75 de ani.

Gallery

“Tinerețe eternă. Cred că ai sindromul Benjamin Button”, i-a scris un fan.

Vera nu duce lipsă de admiratori, care o curtează. Aceasta a vorbit recent despre cât de greu i-a fost să iasă din nou la întâlniri amoroase, la 12 ani de la despărțirea de soțul Arthur P. Becker. “Pentru o femeie care lucrează în măsură în care o fac eu, lucrul ăsta poate fi intimidant. Viața de femeie singură mi-a dat însă posibilitatea să am mai multă grijă de mine.”
Deși unii fani sunt îngrijorați din cauza aspectului ei fragil, fiind extrem de slabă, Vera Wang nu pare că ar avea probleme de sănătate legate de acest aspect.

Vera Wang și-a început cariera în industria fashion în 1970, când a fost angajată pe post de editor de modă la revista Vogue SUA. În 1987 a părăsit redacția că să lucreze pentru Ralph Lauren.

Doar doi ani a durat colaborarea cu celebrul designer, iar în 1989 a pus bazele propriului brand vestimentar, pentru crearea de rochii de mireasă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni