• PRO TV
  • Răspunsul care le-a adus zâmbetul pe buze tuturor! Cum a reacționat prințul William când a fost întrebat cum se simte Kate Middleton de către un veteran de război

Răspunsul care le-a adus zâmbetul pe buze tuturor! Cum a reacționat prințul William când a fost întrebat cum se simte Kate Middleton de către un veteran de război

Răspunsul care le-a adus zâmbetul pe buze tuturor! Cum a reacționat prințul William când a fost întrebat cum se simte Kate Middleton de către un veteran de război

În timpul unui eveniment de comemorare a 80 de ani de la debarcarea din Ziua Z, prințul de Wales a răspuns la o întrebare despre soția sa, care urmează un tratament pentru cancer. Potrivit unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare, un veteran l-a întrebat pe William dacă Kate „se simte mai bine”.

„Da. I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”, a răspuns zâmbind prințul William.

După ce a dezvăluit că soția sa se simte mult mai bine, el le-a amintit celor prezenți la eveniment că bunica ei a lucrat la Bletchley Park.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Bletchley Park a fost sediul principalei organizații de criptanaliză a Regatului Unit. Aici au fost descifrate codurile și cifrurile mai multor state ale Axei, cele mai importante fiind cele ale mașinilor germane Enigma și Lorenz.

CITEȘTE ȘI:

William a vorbit cu un spărgător de coduri de la Bletchley Park despre bunica prințesei Kate, Valerie, care a ajutat și ea la spargerea codului Enigma, scrie The Sun.

„Bunica soției mele a făcut același lucru ca și dumneavoastră. Catherine a aflat abia la sfârșitul vieții ei”, a mărturisit William.

William și Regele Charles au ținut discursuri emoționante la evenimentul aniversar care a avut loc la Portsmouth.

Cei doi au urcat pe scenă pentru a aduce un omagiu veteranilor și familiilor acestora. Când un erou a spus „mulțumesc”, Prințul de Wales a răspuns: „Nu, noi suntem aici pentru a vă mulțumi”.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Monarhul a ținut primul său discurs de la diagnosticul de cancer. A stat în picioare, cu medaliile pe piept și cu Camilla alături, spunându-le veteranilor și familiilor acestora: „Cu toții le suntem veșnic îndatorați”.

Fotografii: Getty Images

 CITEȘTE ȘI:

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni