• PRO TV
  • Regele Charles întâmpină probleme grave în timpul tratamentului împotriva cancerului! Medicii monarhului și Prințul William au intervenit de urgență

Regele Charles întâmpină probleme grave în timpul tratamentului împotriva cancerului! Medicii monarhului și Prințul William au intervenit de urgență

Regele Charles întâmpină probleme grave în timpul tratamentului împotriva cancerului! Medicii monarhului și Prințul William au intervenit de urgență

Chiar dacă se află sub tratament împotriva cancerului, boală cu care a fost diagnosticat anul acesta, Regele Charles continuă să își onoreze îndatoririle regale. La unul dintre evenimentele importante la care a fost prezent, monarhul a avut nevoie de sprijinul medicilor!

Gallery

​Vestea că Regele Charles al III-lea suferă de cancer a zguduit întreaga lume, iar din februarie și până acum, viața monarhului se află sub atenta monitorizare a medicilor de specialitate. Publicul vrea să știe cum se simte în timpul tratamentului împotriva acestei boli crunte sau dacă își va mai putea continua îndatoririle regale, însă Casa Regală nu oferă prea multe informații.

Regele Charles a participat ieri, 6 iunie, la ceremonia internațională de comemorare a 80 de ani de la Ziua Z, alături fiind de Regina Camilla și Prințul William.

„Poveștile de curaj, reziliență și solidaritate pe care le-ați auzit astăzi și de-a lungul vieții noastre nu pot să nu ne miște, să ne inspire și să ne amintească de ceea ce datorăm acelei mari generații din vremea de război, care acum se reduce în mod tragic la atât de puțini” a spus monarhul în primul său discurs public de când a dezvăluit diagnosticul său de cancer.

Echipa medicală a Regelui Charles a considerat că „s-a depășit limita” în ceea ce privește activitatea fizică a acestuia, având în vedere că este vulnerabil în această perioadă din cauza tratamentului împotriva cancerului. De asemenea, surse regale spun că monarhul este atent monitorizat, iar la primul semn de epuizare sau depășire a limitelor, îi va fi recomandată o pauză.

În discursul de ieri, Regele Charles a fost înlocuit de către fiul său, William. Vizibil emoționat, acesta și-a șters lacrimile de mai multe ori în timpul comemorării Zilei Z, iar medicii care se aflau lângă el au intervenit imediat, luând măsuri până și la cel mai mic semn de fragilitate.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni