• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu l-a dat serios peste cap pe Gabi Bădălău când l-a părăsit. Afaceristul nu a mai suportat ce se întâmplă și a recurs la un gest neașteptat

Bianca Drăgușanu l-a dat serios peste cap pe Gabi Bădălău când l-a părăsit. Afaceristul nu a mai suportat ce se întâmplă și a recurs la un gest neașteptat

Bianca Drăgușanu l-a dat serios peste cap pe Gabi Bădălău când l-a părăsit. Afaceristul nu a mai suportat ce se întâmplă și a recurs la un gest neașteptat

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, în urmă cu doar câteva zile. Separarea lor a venit după o împăcare care părea să fie definitivă, luând în considerare cât de mult începuse afaceristul să se afișeze cu iubita lui.

Gallery

Din nou, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. În timp ce fosta asistentă de televiziune se distra de minune, Gabi Bădălău plecase să se reculeagă, dar nu foarte departe de România.

Gabi Bădălău a plecat pe Muntele Athos

Muntele Athos este o destinație apreciată de mulți români, inclusiv de persoane publice, iar Gabi Bădălău se numără și el printre ele. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul a decis să se reculeagă și a plecat în Grecia, unde, timp de câteva zile, s-a rugat.

Citește și:

​Timp de câteva zile, Gabi Bădălău a participat la mai multe slujbe, s-a rugat, iar, pe contul său de Instagram, a publicat o fotografie alături de Părintele Teologu, la Schitul Prodromu.

Gabi Bădălău, în scandal cu fosta soție

Încă de când a început anul, problemele se țin lanț de Gabi Bădălău. Acesta nu întâmpină dificultăți doar din punct de vedere profesional, ci și personal.

Concret, în urmă cu doar câteva săptămâni, Gabi Bădălău mărturisea public faptul că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, i-a spart câteva adrese de e-mail, furând „date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății”. Mai mult decât atât, afaceristul susține că toate aceste informații ar fi fost folosite de Claudia Pătrășcanu, ca unealtă de șantaj.

Citește și:

​Prin urmare, Gabi Bădălău a mărturisit că va continua să lupte pentru custodia copiilor pe care îi are cu artista, considerând că ar putea avea parte de o educație mult mai bună, dacă ar crește alături de el și de familia lui.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni