• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou. Afaceristul s-a asigurat că fosta iubită nu mai are cum să îl contacteze

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou. Afaceristul s-a asigurat că fosta iubită nu mai are cum să îl contacteze

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou. Afaceristul s-a asigurat că fosta iubită nu mai are cum să îl contacteze

Probleme în paradis pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! După o relație cu suișuri și coborâșuri, cei doi s-au despărțit din nou.

Gallery

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, în urmă cu doar câteva zile, pentru a doua oară în acest an. Cei doi luaseră decizia de a se despărți și la începutul acestui an, când blondina părea decisă să nu îl mai ierte.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

De când s-au împăcat la începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău păreau că nu se vor despărți. Afaceristul părea mai îndrăgostit ca niciodată și apărea foarte des, pe rețelele de socializare, alături de Bianca, lucru pe care nu îl făcea până acum.

Cei doi au plecat în mai multe vacanțe romantice și erau extrem de fericiți împreună, doar că ceva s-a întâmplat și au fost nevoiți să își spună, din nou, „adio”.

Citește și:

​Foștii iubiți au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și, conform unor surse, afaceristul chiar a blocat-o pe Bianca, pentru ca aceasta să nu mai poată lua legătura cu el.

Bianca Drăgușanu ar fi vinovată pentru despărțire

Conform informațiilor obținute de reporterii unei emisiuni televizate, problema ar fi apărut după ce Gabi Bădălău ar fi găsit, în telefonul Biancăi, o discuție pe care aceasta ar fi avut-o cu un alt bărbat, în urmă cu trei ani.

Citește și:

​Schimbul de mesaje ar fi avut loc între Bianca și un bărbat care lucrează în domeniul medical, iar Gabi Bădălău s-ar fi enervat foarte tare atunci când a văzut ce făcea iubita lui.

Recent, cei doi s-au întors din câteva vacanțe de lux, care părea că i-au apropiat și mai tare. Aceștia au mers în Maldive și în Dubai, alături de câțiva prieteni, iar fanii lor erau extrem de bucuroși în ceea ce privește apropierea dintre ei, căci păreau să nu mai ajungă în acest punct.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni