• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, pusă la zid din cauza noului bolid de lux: „Dacă se interzice OnlyFans...”. Gabi Bădălău ar fi plătit mai mult de jumătate din prețul automobilului

Bianca Drăgușanu, pusă la zid din cauza noului bolid de lux: „Dacă se interzice OnlyFans...”. Gabi Bădălău ar fi plătit mai mult de jumătate din prețul automobilului

Bianca Drăgușanu, pusă la zid din cauza noului bolid de lux: „Dacă se interzice OnlyFans...”. Gabi Bădălău ar fi plătit mai mult de jumătate din prețul automobilului

Bianca Drăgușanu a făcut o achiziție impresionantă, în urmă cu doar câteva săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune conduce o mașină de lux, al cărei preț ajunge la 250.000 de dolari.

 

Gallery

Încă de când și-a prezentat bijuteria pe patru roți, Bianca Drăgușanu a trebuit să se confrunte inclusiv cu unele comentarii mai puțin plăcute, venite din partea anumitor internauți. Noua sa achiziție nu a fost pe placul oricui, dar acest lucru nu o influențează în niciun fel.

Bianca Drăgușanu a fost criticată pentru mașina pe care o deține

Conform unor surse, Bianca Drăgușanu nu ar fi plătit suma întreagă pentru noua sa mașină, ci mai mult de jumătate ar fi fost achitată de Gabi Bădălău, după ce se despărțiseră, în urmă cu doar câteva săptămâni. Afaceristul ar fi trebuit să bage mâna adânc în buzunar, și nu doar pentru mașină, pentru a o convinge pe Bianca Drăgușanu să îi mai dea o șansă.

Nu a durat mult și Bianca Drăgușanu a ajuns cu mașina la service, unde a beneficiat de unele îmbunătățiri, pentru a arăta exact cum își dorea: „Dragii mei, fix acum o săptămână mi-am cumpărat o mașină nouă, albastră cu gri, o mașină foarte frumoasă pe care mi-o doream de foarte mult timp. Dar culoare nu are cea pe care mi-o doream eu”.

Deși mașina este un mare motiv de bucurie pentru ea, unele persoane au criticat-o pentru autoturismul de care se bucură, fiind de părere că nu ar fi trebuit să achiziționeze modelul cu pricina.

„N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”, „Dacă se interzice TikTok, OnlyFans și Instagram multe cu apucături de BMW în porumb o să ajungă în faliment ca Irinel Columbeanu”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Bianca Drăgușanu le-a primit.

Bianca Drăgușanu face bani pe bandă rulantă

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a vorbit public despre veniturile sale lunare. Aceasta are mai multe contracte de imagine, dar și câteva firme, toate rotunjindu-i conturile considerabil, în fiecare lună.

Aceasta susține că niciodată nu a depins financiar de niciun bărbat și nici acum nu o face, deoarece, în medie, câștigă peste 10.000 de euri lunar.

„Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul, iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni, iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni