• PRO TV
  • Prima reacție a Andreei Ligia, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu fac parte din lumea asta”

Prima reacție a Andreei Ligia, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu fac parte din lumea asta”

Prima reacție a Andreei Ligia, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu fac parte din lumea asta”

Andreea Ligia a devenit subiect de discuție de câteva zile, după ce s-a spus că afaceristul Gabi Bădălău, deși era într-o relație cu Bianca Drăgușanu, îi făcea ochi dulci.

Gallery

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, în centrul atenției, după ce, în ultimele zile, s-a tot vehiculat că Andreea Ligia ar fi intervenit între ei. Timp de mai multe zile, tânăra nu a avut nicio reacție, dar, de curând, și-a spus și ea punctul de vedere.

Cine este Andreea Ligia, fata care ar fi intervenit între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Andreea Ligia este antrenoare de fitness, lucrând la sala la care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mergeau împreună. Cum cei doi se întâlneau la sală destul de des datorită acestui aspect, a început să se zvonească faptul că lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după ea.

Conform Cancan, din această cauză, Bianca și Bădălău nu ar mai locui împreună, iar Gabi Bădălău chiar ar fi vrut să îi ofere Andreei o mașină, dar antrenoarea l-a refuzat.

Nici Bianca Drăgușanu și nici Gabi Bădălău nu au făcut vreo declarație despre presupusa despărțire și se comportă ca și când nimic nu s-a întâmplat. În schimb, prima și singura reacție a venit din partea Andreei Ligia.

Andreea Ligia nu vrea să își asocieze imaginea cu niciunul dintre ei

Potrivit Spynews, Andreea Ligia a mărturisit că nu are nicio legătură cu Gabi Bădălău și, mai mult decât atât, nici nu își dorește ca numele ei să fie asociat cu al său și nici să devină cunoscută, deoarece este o persoană foarte discretă.

„Nu sunt motivul nimănui de despărțire. Nu am o relație cu nimeni. Sunt singură, iar asta nu înseamnă că sunt și disponibilă. Nu sunt persoană publică, nici nu îmi doresc să fiu… cu atât mai puțin să apar în astfel de scandaluri.

Nu fac parte din lumea asta mondenă. Sunt un om normal și, sincer, nu vreau să îmi fie periclitată imaginea, speculându-se tot felul de lucruri neadevărate”, a precizat Andreea Ligia.

 

 Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni