• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă. Cum arată fosta prezentatoare, după operația de lifting : „Mi-am revenit spectaculos”

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă. Cum arată fosta prezentatoare, după operația de lifting : „Mi-am revenit spectaculos”

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă. Cum arată fosta prezentatoare, după operația de lifting : „Mi-am revenit spectaculos”

După mai multe zile în care și-a ascuns fața după o cagulă, Bianca Drăgușanu a avut prima apariție fără aceasta, cu o lună și jumătate mai devreme decât anunțase.

Gallery

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagula pe care a purtat-o în urma operației de lifting, care a durat mai multe ore și ar fi costat-o peste 10.000 de euro. Aceasta a apărut, pe contul ei de Instagram, purtând doar o pereche de ochelari de soare.

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă

Nimic nu este prea greu de suportat pentru Bianca Drăgușanu când vine vorba de aspectul fizic, iar operația de lifting pe care a ales-o nu doar că a durat câteva ore bune și a fost și costisitoare, dar a avut și unele efecte adverse deloc plăcute.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție estetică, doar că, având pielea sensibilă, aceasta s-a inflamat și s-a învinețit. Prin urmare, a decis să poarte o cagulă, până în momentul în care pielea avea să își revină.

Zilele trecute, Bianca a apărut, pe rețelele de socializare, fără cagulă, purtând doar o pereche de ochelari de soare. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

„Nu-i așa că sunt frumușică eu azi, și că mi-am revenit spectaculos, și că nu a trebuit să mă chinui cu cagula aia două luni, deși mai am până la rezultatul final? Mi-am revenit spectaculos și sunt foarte fericită că merg și eu la sală astăzi”¸a transmis Bianca, în mediul online.

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze

Operația de lifting nu a fost prima procedură la care a apelat în anul 2024. Prima intervenție estetică a fost cea de topire a acidului din buze, după ce, timp de 20 de ani, și le-a injectat „mult și prost”.

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că, în timp, și-a dat seama că alegerile estetice pe care le-a făcut nu au fost cele mai inspirate, motiv pentru care, și-a dorit să le repare, vrând un aspect mai natural și nu atât de demodat.

„Forma buzelor mele nu este una nici frumoasă și nici normală, dar, la un moment day, au fost ceea ce mi-am dorit eu. Singurul vinovat de nemulțumirea asta, practic, sunt eu, pentru că, după ce mi-au fost topite buzele, eu am început din nou a exagera și a mă injecta în diverse locuri chiar și la doamna doctor”¸a povestit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni