• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, decizie importantă la început de an. A ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce intervenții a apelat vedeta: „Vreau să-mi repar toată fața”

Bianca Drăgușanu, decizie importantă la început de an. A ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce intervenții a apelat vedeta: „Vreau să-mi repar toată fața”

Bianca Drăgușanu, decizie importantă la început de an. A ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce intervenții a apelat vedeta: „Vreau să-mi repar toată fața”

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală, chiar la începutul anului 2024. Vedeta a recunoscut că intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor nu au fost cele mai potrivite, așa că și-a propus să-și repare fața, primul pas fiind îmbunătățirea formei buzelor.

Gallery

Bianca Drăgușanu vrea să-și repare toată fața

Bianca Drăgușanu este o împătimită a intervențiilor estetice, printre intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul anilor cele mai comune și cunoscute publicului larg sunt injectările cu botox, acid hialuronic sau fire PDO.

La început de an, vedeta a luat o decizie importantă, este pregătită să facă mai multe schimbări la nivelul feței, astfel a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni.

După ce ani buni și-a injectat buzele, Bianca Drăgușanu a decis să topească acidul hialuronic de la nivelul acestora.

Pe Instagram, acolo unde blondina este foarte activă, a împărtășit cu urmăritorii săi ce intervenții urmează să-și facă.

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată de forma buzelor, pe care le-am injectat de peste 20 de ani, mult și prost. Doctorii încearcă să repare”, a spus Bianca Drăgușanu, pe platformele sociale.

Prima problemă pe care vedeta o va remedia este cea de la nivelul buzelor, primul pas fiind topirea acidului de la nivelul lor, astfel, după cum a precizat chiar vedeta, o perioadă va rămâne fără buzele voluminoase cu care ne-a obișnuit.

„Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită”, s-a exprimat Bianca Drăgușanu, adresându-se apoi medicilor: „Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni