• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică și le-a arătat fanilor cum arată acum. Fosta prezentatoare a apelat la procedura ”cat eye”

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică și le-a arătat fanilor cum arată acum. Fosta prezentatoare a apelat la procedura ”cat eye”

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică și le-a arătat fanilor cum arată acum. Fosta prezentatoare a apelat la procedura ”cat eye”

Bianca Drăgușanu este o împătimită a operațiilor estetice și nu ratează nicio ocazie în care își poate îmbunătăți aspectul fizic. De curând, aceasta și-a făcut o nouă intervenție, pe care și-a dorit-o de foarte multă vreme.

Gallery

Bianca Drăgușanu a apelat, din nou, la ajutorul medicului estetician și și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală. De data aceasta, procedura a fost una de scurtă durată și este extrem de încântată de rezultatul obținut.

Bianca Drăgușanu și-a făcut ochi de pisică

Și-a dorit și a obținut. Cum banii nu reprezintă o problemă pentru ea, nimic nu a împiedicat-o pe Bianca Drăgușanu din a obține efectul pe care și-l dorea la nivelul ochilor. Aceasta a apelat la o intervenție numită „ochi de pisică”.

Rezultatul constă în ochi mai migdalați și o piele mai întinsă și a ales să își injecteze și niște botox, pentru a avea o piele impecabilă, fără niciun fel de imperfecțiuni.

„Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept!”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu vrea sâni mai mici

După mai multe operații de mărire a bustului și de schimbare a implanturilor, Bianca Drăgușanu a decis să facă o nouă intervenție, dar, de data aceasta, fiind vorba de micșorarea lor. Operația va avea loc în luna ianuarie, deoarece fosta prezentatoare consideră „că au devenit incomozi”.

Aceasta susține că sânii mari nu mai sunt la modă, dar și că, de-a lungul timpului, a înțeles că aspectul natural este mult mai plăcut. Cu toate acestea, micile ajustări nu strică și nu fac nimic rău, fiind benefice pentru întreținere.

„Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun”, a spus aceasta, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni