• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost oprită de polițiști și testată cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele: „Am încălcat niște reguli”

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost oprită de polițiști și testată cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele: „Am încălcat niște reguli”

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost oprită de polițiști și testată cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele: „Am încălcat niște reguli”

Bianca Drăgușanu a fost oprită în trafic de polițiștii Capitalei și testată cu aparatul DrugTest. În urma controalelor, diva s-a ales cu câteva puncte penalizare și o amendă.

Gallery

​Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când apărea la brațul lui Cătălin Botezatu. Diva este apreciată de publicul larg pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului, dar și pentru aspectul fizic de invidiat. 

Recent, mai multe persoane publice au fost oprite de polițiști și testate atât cu aparatul de depistare a alcoolului, cât și cu cel DrugTest. Bogdan de la Ploiești și Dorian Popa deja au trecut prin astfel de controale, iar acum a venit și rândul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost testată cu DrugTest

Imediat după controlul poliției, Bianca Drăgușanu a vorbit public despre întâmplare. Aceasta a povestit cum a fost oprită de oamenii legii, testată cu aparatul DrugTest și amendată pentru încălcarea unor reguli.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog”, a început ea să povestească pe rețelele de socializare.

Bianca a ținut să puncteze faptul că în timpul testării nu a avut niciun fel de emoție deoarece era conștientă că nu a consumat nicio substanță interzisă și că era imposibil ca DrugTest-ul să o depisteze pozitiv la vreunul dintre droguri.

„Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. (…) Această campanie antidrog pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.

Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar drogurile, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos, consider că Poliția Română își face treaba exact așa cum trebuie, într-un mod civilizat, cu o abordare profi”,  a spus Bianca Drăgușanu, în mediul online.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni