• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă cu tot cu copii, chiar de către Gabi Bădălău: „Atunci a murit ceva pentru mine”. Ce lecție a vrut să îi dea afaceristul

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă cu tot cu copii, chiar de către Gabi Bădălău: „Atunci a murit ceva pentru mine”. Ce lecție a vrut să îi dea afaceristul

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă cu tot cu copii, chiar de către Gabi Bădălău: „Atunci a murit ceva pentru mine”. Ce lecție a vrut să îi dea afaceristul

Claudia Pătrășcanu revine cu declarații uluitoare despre căsnicia avută cu Gabi Bădălău și, de această dată, a vorbit despre momentul în care a fost dată afară din casă, cu tot cu cei doi copii.

Gallery

Claudia Pătrășcanu face noi dezvăluiri uluitoare despre mariajul cu omul de afaceri Gabi Bădălău, cele mai recente declarații find legate de unul dintre cele mai grele momente din viața ei, și anume, când a fost dată afară din casă, împreună cu cei doi copii.

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă de Gabi Bădălău, cu tot cu copii

Chiar dacă a declarat că tot ce își dorește este să se înțeleagă cu fostul soț, dar doar de dragul copiilor, se pare că nu poate îngropa complet securea războiului. Artista nu poate ierta momentul în care a fost dată afară din casă, cu tot cu copii.

Deși recunoaște că și-a dat seama că nu va merge, după doar trei ani de mariaj, a continuat să acorde diferite șanse, doar că totul s-a rupt, în momentul în care a fost dată afară.

În cadrul unui podcast, aceasta a mărturisit că Bădălău a recurs la acest gest, din dorința de a o învăța o lecție, doar că nu a vrut să cedeze și, aducându-și aminte de sfaturile despre demnitate pe care le-a primit de la tatăl ei, nu s-a mai întors.

„Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc, că nu mai pot.

Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a povestit Claudia.

Claudia Pătrășcanu, gravidă după doar trei săptămâni

Relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a luat o nouă întorsătură, după ce a rămas gravidă. Prima sarcină a apărut după doar trei săptămâni de când au început să formeze un cuplu, iar afaceristul s-a bucurat foarte tare, deoarece avea să fie tată.

Cu toate acestea, lucrurile între ei nu au funcționat, s-au despărțit, iar Claudia susține că nu reușesc să se înțeleagă pentru copii, deoarece mai multe persoane au intervenit între ea și fostul soț.

 

Sursa foto: Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni