• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, acidă după despărțirea Biancăi Drăgușanu de Gabi Bădălău: „Un subiect interesant”

Claudia Pătrășcanu, acidă după despărțirea Biancăi Drăgușanu de Gabi Bădălău: „Un subiect interesant”

Claudia Pătrășcanu, acidă după despărțirea Biancăi Drăgușanu de Gabi Bădălău: „Un subiect interesant”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație care a durat aproximativ trei ani, fiind când împreună, când despărțiți. Recent, cei doi și-au spus, din nou, iar Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău a avut prima reacție vis-a-vid de cele întâmplate.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns, din nou, la despărțire, iar omul de afaceri a declarat că nu se mai putea face nimic pentru ca relația să funcționeze. După ce a fost implicată în discuții aprinse când cu fostul soț, când cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a decis să se debaraseze de acest subiect.

Întrebată de despărțirea celor doi, Claudia Pătrășcanu nu a fost impresionată de decizia acestora, menționând că nu o interesează subiectul și că vrea un subiect de discuție mai „interesant”:

„Ce este atâta panică pe toată lumea? Sunt obligată să dau explicații? Vreau un subiect interesant. Despărțirea lor nu mă interesează”, a spus Claudia Pătrășcanu, conform Playtech

În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune, Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, precizând că a făcut tot ceea ce putea, pentru ca relația să funcționeze. Omul de afaceri i-a mulțumit pentru tot ceea ce au trăit împreună, dorindu-i tot binele.

Deși nu a vrut să intre foarte mult în detalii, Gabi Bădălău a mărturisit că nu s-a simțit văzut, auzit și înțeles de aceasta, deoarece încerca să explice anumite lucruri, dar „degeaba”. Despărțirea a venit din cauza faptului că „ceva nu mergea bine, iar, uneori, despărțirea este o binecuvântare”.

Gabi Bădălău a ținut să menționeze că cei trei ani cât au fost împreună au fost niște ani foarte frumoși, plini cu de toate, „cu multe bune și cu rele”, dar și, că în urma a tot ceea au trăit împreună, a învățat multe lucruri, alegând să își amintească doar ceea ce a fost frumos. 


Sursa foto: Instagram I biancadragusanu18, Facebook I Claudia Pătrășcanu

VEZI ȘI VIDEO 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni