• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu încă știe cum să îi sucească mințile lui Gabi Bădălău: „Sunt singura lui slăbiciune”. Fosta soție a milionarului nu s-a abținut deloc

Claudia Pătrășcanu încă știe cum să îi sucească mințile lui Gabi Bădălău: „Sunt singura lui slăbiciune”. Fosta soție a milionarului nu s-a abținut deloc

Claudia Pătrășcanu încă știe cum să îi sucească mințile lui Gabi Bădălău: „Sunt singura lui slăbiciune”. Fosta soție a milionarului nu s-a abținut deloc

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj care i-a făcut pe unii să concluzioneze că îi este adresat fostei soții a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, lucru ce nu a rămas fără replica.

Gallery

​Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu pare că au avut un schimb de replici indirect, dar reacția artistei i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. La scurt timp după ce a spus că ar vrea să se retragă la mănăstire, pentru a posti, a vorbit despre ce ar face cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu știe cum să-l seducă pe Gabi Bădălău

Întrebată ce părere are despre mesajele Biancăi Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu s-a rezumat la a vorbi despre cât de frumoasă și de pasională a fost căsnicia cu Gabi Bădălău, dar și despre cât de repede îl poate face să revină în patul ei.

Ulterior, artista a precizat că, deși nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor săi și au trecut prin multe momente tensionate în ultimii ani, știe foarte bine ce trebuie să facă, pentru a-i trezi, din nou, interesul.

Claudia Pătrășcanu este de părere că îl poate face oricând pe Gabi Bădălău să cedeze, dacă va lăsa orgoliul la o parte și dacă se va folosi de atuurile pe care le are: corpul și naturalețea sa.

„Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou. Are nevoie de pasiune și de afecțiune”, a spus aceasta, pentru Cancan.

Sex-appeal-ul și lenjeria sexy, așii din mânecă ai Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu se bazează pe sex-appeal-ul ei, dar și pe o lenjerie sexy pe care, spune ea, Gabi Bădălău o adoră. Aceasta este convinsă că îl poate face pe Gabi Bădălău să o dorească din nou, fără să depună prea mult efort.

„Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a mai spus aceasta.

În schimb, Bianca Drăgușanu a reacționat ulterior, spunând că mesajele nu erau pentru Claudia Pătrășcanu și nu înțelege de ce s-a gândit la o asemene asociere.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni