• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu vrea să se retragă la mănăstire și să se dedice postului. „Trebuie să nu mai trăiești printre oameni”

Claudia Pătrășcanu vrea să se retragă la mănăstire și să se dedice postului. „Trebuie să nu mai trăiești printre oameni”

Claudia Pătrășcanu vrea să se retragă la mănăstire și să se dedice postului. „Trebuie să nu mai trăiești printre oameni”
Sursa: Instagram

Claudia Pătrășcanu simte nevoie să schimbe o serie de lucruri la propria persoană, după divorțul de Gabi Bădălău. Artista de 45 de ani a dezvăluit că plănuiește să se retragă la o mănăstire, aleasă de ea, pentru a se apropia și mai mult de Divinitate.

Gallery

Claudia Pătrășcanu speră să nu fie judecată de oameni pentru alegerile ei, deși s-ar putea ca acestea să nu fie pe placul tuturor. Foarte apropiată de Dumnezeu, cântăreața a mărturisit că are de făcut un sacrificiu de care n-a fost capabilă până acum: să se dedice postului. Pentru ea, postul exclusiv alimentar nu are niciun efect în relația cu Divinitatea. Pentru a reuși, trebuie să suferi și să renunți la rutină.

Trăim printre oameni, și ca să ții un post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni. Să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi pe munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu... cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a spus Claudia Pătrășcanu într-o emisiune televizată, potrivit SpyNews.

Cântăreața a dezvăluit că este gata să se retragă la mănăstire, pentru a ține post conform tradiției creștine.

Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne... Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău (...) N-aș vrea să fiu judecată sau... fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire, pe care am s-o aleg tot cu sufletul, și să postesc cu adevărat acolo. Așa văd eu postul”, a mai spus cântăreața.

Cum se înțelege Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău după divorț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pe vremea când erau căsătoriți  |  FOTO:  Instagram

Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău în toamna anului trecut, după 3 ani de scandaluri și procese. Invitată în emisiunea La Măruță, artista a dezvăluit care este relația ei actuală cu fostul soț, cu care are doi băieți.

Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii (...) Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni.

S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiune.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că mulți bărbați au cerut-o de soție după separarea de Bădălău, dar că nu se gândește la o nouă căsnicie.

Fiind femeie singură, sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (…) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic”.

Fotografii: @claudia_patrascanu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni