• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, cerută în căsătorie: „Foarte mulți bărbați mă cer de nevastă”. Cum decurge viața amoroasă a artistei, după ce a divorțat

Claudia Pătrășcanu, cerută în căsătorie: „Foarte mulți bărbați mă cer de nevastă”. Cum decurge viața amoroasă a artistei, după ce a divorțat

Claudia Pătrășcanu, cerută în căsătorie: „Foarte mulți bărbați mă cer de nevastă”. Cum decurge viața amoroasă a artistei, după ce a divorțat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat și, deși are un program încărcat și s-a dedicat copiilor în totalitate, aceasta nu duce lipsă de pretendenți.

Gallery

​Claudia Pătrășcanu este curtată de foarte mulți bărbați, care nu se opresc doar la avansuri sau la complimente, dar merg mai departe și o cer chiar și în căsătorie.  

Claudia Pătrășcanu este cerută în căsătorie

A divorțat, a avut mai multe discuții aprinse cu Gabi Bădălău și cu Bianca Drăgușanu, dar Claudia Pătrășcanu este mai fericită ca niciodată. Deși a trecut printr-o despărțire tumultuoasă, artista a reușit să își revină și se bucură de statutul de femeie singură.

Tocmai din acest motiv, nu ia în considerare, în acest moment, nici măcar o relație și nu are de gând să accepte niciuna din cererile în căsătorie pe care le primește în mod frecvent. „Fiind femeie singură sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea.

E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (…) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic”, a spus Claudia Pătrășcanu, în emisiunea „La Măruță”.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului

După mai mulți ani în care s-au certat și au ajuns în momente extrem de dificile, Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, au ajuns la un numitor comun. Aceștia au decis să lase problemele personale și să se axeze pe copii, deoarece ei sunt cei mai importanți.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu este convinsă că, și în viitor, va fi la fel de liniștită precum este acum, deoarece timpul le va așeza pe toate așa cum trebuie. „Sunt super bine. E cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni