• Emisiuni
  • La Măruță
  • Claudia Pătrășcanu, La Măruță! Cum se înțelege cu Gabi Bădălău și cum mai răspunde la cererile de căsătorie

Claudia Pătrășcanu, La Măruță! Cum se înțelege cu Gabi Bădălău și cum mai răspunde la cererile de căsătorie

Claudia Pătrășcanu, La Măruță! Cum se înțelege cu Gabi Bădălău și cum mai răspunde la cererile de căsătorie

Plină de bucurie și energie, Claudia Pătrășcanu a venit La Măruță și a povestit cum arată viața ei acum, după divorțul de Gabi Bădălău.

La Măruță, vedeta a povestit:

"Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii.(...) Fiind femeie singură sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (...) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic. Pe cine aud, am divorțat. Am reușit să iert pentru că am apucat să deschid Biblia și să o citesc."

"Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei."


În contextul conflictului cu familia Bădălău, Claudia Pătrășcanu are o plângere penală intentată de fosta ei socră.

„Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură. (...) Pe tatăl lui Gabi l-am iubit pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea „Clau' parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei."

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în 2019, după o căsnicie de scurtă durată. Procesul de divorț s-a finalizat abia după 3 ani de acuzații și tensiuni.

​FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni