• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și-a luat mașină de sute de mii de euro. Iubita lui Gabi Bădălău a rupt gura târgului cu cea mai nouă achiziție

Bianca Drăgușanu și-a luat mașină de sute de mii de euro. Iubita lui Gabi Bădălău a rupt gura târgului cu cea mai nouă achiziție

Bianca Drăgușanu și-a luat mașină de sute de mii de euro. Iubita lui Gabi Bădălău a rupt gura târgului cu cea mai nouă achiziție

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu își scotea la vânzare bolidul de lux, urmând ca, de curând, să apară la volanul unei mașini de lux, în valoare de sute de mii de euro.

Gallery

Bianca Drăgușanu radiază de bucurie, după ce și-a schimbat mașina. Blondina s-a filmat de la volanul unui Bentley în valoare de 250.000 de euro, iar unele persoane susțin că este cadoul de împăcare de la Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu are o nouă mașină de sute de mii de euro

Zilele trecute, se zvonea că Bianca Drăgușanu a fost lăsată baltă de iubitul ei, Gabi Bădălău, în perioada în care ajunsese, din nou, pe masa de operație a medicului estetician. Mai mult decât atât, s-a spus chiar că acesta i-ar fi făcut avansuri unei antrenoare de la sala la care amândoi mergeau constant.

Antrenoarea a negat zvonurile, spunând că nu este nimic între ea și afacerist și că nu vrea să își asocieze numele cu acesta. Ulterior, a început să se audă că Bădălău, în încercarea de a o convinge pe Bianca să se întoarcă la el, i-ar fi cumpărat tot ceea ce și-a dorit, reușind, în cele din urmă, să o împace.

Gabi Bădălău ar fi plătit mai mult de jumătate din mașină

Conform Spynews, Bianca a cerut 100.000 de euro pentru mașina de lux scoasă la vânzare, iar Gabi Bădălău ar fi plătit diferența de 150.000 de euro, pentru ca iubita lui să intre în posesia mașinii pe care și-o dorea atât de mult.

Cu toate acestea, Bianca nu a mai făcut nicio declarație despre împăcare sau despre cadoul de la Gabi Bădălău, precizând, în urmă cu puțin timp, că nu vrea să mai vorbească despre aspectele personale ale vieții sale.

„Eu, la modul general, nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile mele personale din viața mea personală. De asta n-an mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața mea este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală, de ceva vreme, încerc să o țin departe de ochii lumii. Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spynews.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni