• PRO TV
  • Kate Middleton a transmis un nou mesaj englezilor. Viitoarea regină a Marii Britanii, nevoită să renunțe la și mai multe îndatoriri regale: „Îmi pare foarte rău”

Kate Middleton a transmis un nou mesaj englezilor. Viitoarea regină a Marii Britanii, nevoită să renunțe la și mai multe îndatoriri regale: „Îmi pare foarte rău”

Kate Middleton a transmis un nou mesaj englezilor. Viitoarea regină a Marii Britanii, nevoită să renunțe la și mai multe îndatoriri regale: „Îmi pare foarte rău”

Kate Middleton încă urmează tratamentul de chimioterapie, în încercarea de a învinge cancerul cu care se luptă de mai multe luni. Viitoarea regină a Regatului Unit este nevoită să stea departe de multe dintre îndatoririle regale, deoarece starea de sănătate nu îi permite să le onoreze.

Gallery

Recent, presa din Marea Britanie anunța că prințesa de Wales, Kate Middleton, vrea să ia parte la evenimentul anual care marchează ziua de naștere a Regelui Charles al III-lea, tradiționalul Trooping the Colour.

Kate Middleton nu ppate participa la evenimentul dedicat regelui

Cu doar o săptămână înainte ca evenimentul să aibă loc, Kate Middleton a anunțat că nu mai poate participa, deși era colonelul gărzilor irlandeze, care urmează să participe la Trooping the Colour.

La finalul săptămânii trecute, Kate Middleton i s-a adresat șefului regimentului Gărzilor Irlandeze, prin intermediul unei scrisori, exprimându-și regretul din cauza imposibilității de a fi prezentă.

Citește și:

„A fi colonelul vostru rămâne, pentru mine, o onoare și îmi pare foarte rău că nu pot să dau salutul la parada Colonel’s Review din acest an! Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toţi foarte curând!”, a fost mesajul transmis de Kate Middleton.

Kate Middleton ar putea să nu mai revină la îndatoririle regale

Diagnosticul pus de medici a reprezentat un șoc atât pentru ea, cât și pentru oamenii din întreaga lume și mulți încă se întreabă când va reveni aceasta la îndatoririle regale. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune data exactă, deoarece totul ține de modul în care Kate Middleton va răspunde tratamentului.

Însă, o sursă apropiată familiei regale a mărturisit, conform presei din străinătate, faptul că soția prințului William ar putea să nu mai revină niciodată la îndatoririle regale: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care oamenii au văzut-o înainte. Prințesa reevaluează ce va putea să preia când se va întoarce”.

Citește și:

​Familia regală a Marii Britanii continuă să păstreze discreția în ceea ce privește starea de sănătate a acesteia, dar și evoluția lucrurilor, în timp ce responsabilitățile ei s-au împărțit, iar ea urmează sfaturile medicilor.

 

Sursa foto: Getty Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni