• PRO TV
  • Prințul Harry, discuție secretă cu Kate Middleton în recenta lui călătorie în Marea Britanie. Ce i-a spus prințesa cumnatului său

Prințul Harry, discuție secretă cu Kate Middleton în recenta lui călătorie în Marea Britanie. Ce i-a spus prințesa cumnatului său

Prințul Harry, discuție secretă cu Kate Middleton în recenta lui călătorie în Marea Britanie. Ce i-a spus prințesa cumnatului său

Prințul Harry nu mai este apropiat de familia regală, dar există zvonuri că în recenta sa călătorie la Londra a încercat să o contacteze pe Kate Middleton pentru a încerca să îmbunătățească relația lor, susține un expert regal. Însă Kate Middleton ar fi refuzat.

Gallery

​Ducele de Sussex s-a distanțat de familia sa după ce el și Meghan Markle au luat decizia de a renunța la statutul de membri ai familiei regale. De atunci, cuplul a lansat o serie de atacuri la adresa coroanei, ceea ce nu a făcut decât să crească tensiunile dintre cele două părți.

De ce a vrut ducele de Sussex să o vadă pe Prințesa de Wales?

Cu toate acestea, se pare că Harry spera facă un prim pas spre Kate Middleton în recenta sa călătorie la Londra. Expertul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror că Harry a abordat-o pe Kate Middleton, dar este foarte posibil ca aceasta să-l fi refuzat.

„De la plecarea din Marea Britanie, Harry a luat legătura cu cel puțin un membru al familiei regale - Kate”, a declarat expertul regal. De data aceasta, însă, Harry nu a avut parte de primirea pe care o spera.

„Ea este înțelegătoare, dar își susține pe deplin soțul și, luptându-se cu propriile probleme de sănătate, nu are nicio intenție de a acționa ca un pacificator”, a adăugat Tom. Prințesa Kate a anunțat în martie că se tratează de cancer și de atunci a renunțat la toate funcțiile publice.

Condiția pusă de Kate Middleton pentru a accepta să se vadă cu Harry

Așa că i-a fost mult mai ușor să refuze să își vadă cumnatul în persoană. Este de înțeles că prințesa vrea să se concentreze pe recuperarea ei. Și a spus clar că nu va mai vorbi cu Harry până când nu se va împăca cu William. Altfel, nu ar putea avea încredere în el niciodată și nu ar risca să intervină în favoarea lui după ceea ce au dezvăluit despre ea ducele de Sussex și Meghan Markle.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni