• PRO TV
  • Ce mesaj a postat soțul Ancăi Molnar pe o rețea de socializare, cu patru zile înainte de moartea make-up artistului: „Am făcut un jurământ”

Ce mesaj a postat soțul Ancăi Molnar pe o rețea de socializare, cu patru zile înainte de moartea make-up artistului: „Am făcut un jurământ”

Ce mesaj a postat soțul Ancăi Molnar pe o rețea de socializare, cu patru zile înainte de moartea make-up artistului: „Am făcut un jurământ”

Anca Molnar și soțul ei formau un cuplu de 15 ani. Cei doi au fost la bine și la greu împreună, până când moartea i-a despărțit. Claudiu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, cu patru zile înainte ca partenera lui să se stingă din viață.

Gallery

​Ce a scris soțul Ancăi Molnar pe Facebook, cu patru zile înainte ca make-up artistul să moară

Anca Molnar s-a luptat cu cancerul timp de un an. Aceasta a suferit două intervenții pe creier. Ultimele luni din viața ei au fost extrem de grele, însă a rămas mereu pozitivă.

În urmă cu patru zile, Claudiu Molnar a publica pe Facebook un mesaj în care spunea că soția sa trece prin cea mai grea perioadă și că se luptă să supraviețuiască.

Anca s-a luptat cu boala până când și-a dat ultima suflare.

Citește și: 

„Acum 15 ani, eu și Anca am facut un juramant în fața oamenilor și a lui Dumnezeu ca ne vom fi alături la bine și la greu pentru tot restul vieții. Și de atunci ne-am bucurat mereu de momentele bune și frumoase.
În aceasta perioadă ne-am confruntat însă cu partea grea a vieții. Anca trece printr-o perioada dificilă în care duce o luptă zilnică pentru viață. A fost și este o luptătoare! Și va mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase și pentru rugăciunile voastre. Fără voi toți, bătălia aceasta cu boala ar fi fost pierdută înainte sa înceapă.
Anca se luptă! Și se roagă în fiecare zi sa poată fi ea cea care sa va surprindă cu un story prin care sa va spună tuturor: vă mulțumesc! Am învins!
Până atunci însă va mulțumesc eu tuturor aici, pentru ca in privat mi-ar fi imposibil să țin pasul!
Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere!”, a precizat pe Facebook soțul Ancăi Molnar, cu 4 zile înainte de moartea make-up artistului.

Citește și: 

​Când va fi înmormântată Anca Molnar

Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie.

„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior.”, a scris soțul Ancăi, pe Facebook

Sursă foto: Facebook/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni