• PRO TV
  • Imaginile durerii de la priveghiul Ancăi Molnar. Cum a fost surprins soțul tinerei

Imaginile durerii de la priveghiul Ancăi Molnar. Cum a fost surprins soțul tinerei

Imaginile durerii de la priveghiul Ancăi Molnar. Cum a fost surprins soțul tinerei

Familia tinerei Anca Molnar, care s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, se află la această oră la capelă. În primele imagini de la priveghi, publicate de cei apropiați, pot fi observate coroanele impresionante de flori. Prietenii și soțul Ancăi continuă să scrie mesaje sfâșietoare pe conturile de socializare.

Claudiu Molnar, dar și câteva prietene de-ale Ancăi, au făcut un gest neobișnuit și în același timp foarte emoționant. Au venit cu câteva pahare de cafea și au realizat o fotografie lângă sicriul alb al Ancăi. „Ultima cafea alături de tine”, este mesajul pe care îl transmit aceștia. 

Gallery

​Într-o altă poză apare soțul make-up artistei, care veghează lângă sicriu. 

„Iubirea în toate formele ei...Anca, zâmbește-i de acolo, că e așa multă durere aici....”, a descris acest moment o prietenă. 

Anca Molnar a fost iubită de foarte multă lume. Pierderea ei a lăsat un gol imens în sufletul celor care au cunoscut-o. Zeci de mesaje, pline de durere, au fost publicate pe rețelele sociale.

Cele mai bune prietene ale ei nu-și pot reveni din șoc:  „Jumătatea mea mai bună s-a dus într-o lume mai bună, într-un loc cu verdeață și de acolo de sus știu că voi avea un înger păzitor pe viață! Te iubesc și te voi iubi toată viața mea! Ești sufletul,viața ,inima și soarele meu! Ai fost totul pentru mine și prietenia noastră a ajuns mai departe de atât, ai făcut parte din familia mea și din inima mea și acolo vei rămâne pe vecie! TE IUBESC @makeup_anca”;


„Draga și iubita mea prietenă Anca, nu m-am ținut de cuvânt, așa cum mi-ai spus când ne-am văzut după a doua intervenție "ȘTIAM CĂ NU O SĂ MĂ LAȘI NICIODATĂ" azi nu am mai putut face nimic, te-am lăsat să pleci unde îți este mai bine, EL a decis că are nevoie de tine acolo, are nevoie să machezi îngerii și știu că tot tu ne vei uni și organiza pe toți ca înainte, nu mai îmi este frică de ce va urma, știu că acolo te am pe tine ... aștept revederea!  Zbori lin iubita mea!! Love you forever!!!”; 

„Nu te voi uita niciodată și știu că mi-ai promis că mă vei machia la nunta mea, nu e vina ta că nu te-ai putut ține de promisiune, dar cândva mă vei machia acolo SUS și mă voi simți din nou ca un model din revistă. Rămas bun Anca, ai fost un înger de femeie pe acest pământ și acum ești printre îngeri”.


Înmormântarea va avea loc joi, 13 iunie, la ora 15:30, la cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, lângă podul dinspre ieșirea spre Sacalaz, a anunțat Claudiu Molnar.

Sursă foto: Instagram/ Claudiu Molnar 

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni