• PRO TV
  • (P) Urmează acești 4 pași pentru a alege placa de păr potrivită pentru tine

(P) Urmează acești 4 pași pentru a alege placa de păr potrivită pentru tine

(P) Urmează acești 4 pași pentru a alege placa de păr potrivită pentru tine

Dacă ai un singur scop: păr neted, drept, strălucitor, îți dorești o placă de păr care să te ajute să atingi acel obiectiv în cel mai rapid și ușor mod posibil, cu cât mai puține daune. Placa de îndreptat părul potrivită va rezista ani de zile, așa că merită să petreci puțin timp pentru a alege aparatul potrivit pentru dorințele și nevoile podoabei tale capilare. În plus, unealta de coafare potrivită este mai mult decât un simplu instrument pentru șuvițele strălucitoare și drepte.

Poate fi folosit ca un model versatil pentru a crea bucle sau chiar poate crea volum precum o perie rotativă Rowenta.

Deci, cum alegi placa de îndreptat părul potrivită nevoilor tale? Urmează acești 4 pași pentru a-ți atinge toate obiectivele de îndreptare a părului dintr-o singură glisare.

#1. Alege forma potrivită         

Ai putea crede că o placă de păr este pur și simplu, ei bine, plată. Cu toate acestea, marginile aparatelor de îndreptat părul le pot afecta versatilitatea. Dacă plăcile și marginile exterioare ale fierului de călcat sunt ușor rotunjite, va fi mai ușor să transformi placa de îndreptat părul într-un ondulator. O placă plată cu margini ascuțite este mai puțin adaptabilă, dar îți poate oferi un păr ușor mai drept.

Optează, deci, pentru margini rotunjite pentru rezultate versatile. Caută un model care are plăci curbate din titan care pot fi folosite pentru a crea bucle și valuri, împreună cu rezultate impresionante de îndreptare. Există și modele care au, de asemenea, plăci de titan cu aur de 24mm, care reduc agățarea. Un instrument cu un design subțire, ergonomic, este ușor de utilizat și este cu atât mai util dacă oferă mai multe posibilități de controlare a temperaturii, astfel încât să poți controla căldura.

#2. Ia în considerare lățimea plăcii de păr

Plăcile mai late sunt incredibil de utile pentru cei cu păr mai lung și mai gros. În esență, pot aduna mai mult păr și îl pot încălzi în mai puține treceri. Plăcile largi reduc daunele pentru tipurile de păr mai groase. Cu toate acestea, dacă ai păr scurt, supraprocesat sau fin, vei dori plăci mai înguste care să aplice mai puțină căldură. Desigur, dacă intenționezi să călătorești cu placa, vei dori și plăci puțin mai înguste, care să se potrivească cu ușurință în geantă.

Pentru firele mai groase, este recomandat să reduci timpul de coafură cu o placă lată. Spre exemplu, o placă de păr Remington cu plăci ceramice late pentru a netezi chiar și cel mai dificil păr, nestăpânit, cu setare de căldură cuprinsă între 100-200 de grade este excelentă. Ideale pentru coafarea rapidă, aceste plăci largi îți vor oferi lookuri superbe cu păr drept sau bucle curgătoare, în cel mai scurt timp.

Pentru cei cu păr scurt, fin sau deteriorat opțiunea cea mai bună este o variantă micro a instrumentului de coafare. Practic, acest tip îți va salva părul de deteriorare. Deși folosește o tehnologie similară cu plăcile de dimensiuni standard, funcționează la temperaturi mai scăzute și folosește plăci mult mai fine pentru un stil precis. În plus, este o alternativă excelentă pentru călătorii pentru cei grăbiți.

#3. Selectează plăcile potrivite

Plăcile de îndreptat părul sunt fabricate dintr-o varietate de materiale și, deși nu există o alegere corectă sau greșită, unele vor fi mai potrivite pentru tipul și nevoile părului tău. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni pe care le vei găsi!

  • Plăci de titan pentru căldură rapidă și precisă

Cu recenzii excelente, plăcile din titan se încălzesc rapid, aplicând temperaturi mai ridicate mai uniform. Aceste instrumente de coafat tind să fie cele mai potrivite pentru părul foarte creț și aspru. Un model grozav al acestui tip de aparat de îndreptat este aparatul de îndreptat cu plăci din titan din grafit. Poți găsi variante cu plăci de titan și grafit de 25mm, ideale pentru coafuri mai scurte pe orice textură și tip de păr, oferind 10 setări diferite de căldură. Este ușor, simplu de folosit și lasă părului un aspect incredibil de elegant.

  • Plăcile ceramice

Îmbină valoarea și eficacitatea oferind căldură uniformă pentru majoritatea texturilor de păr. Plăcile ceramice funcționează la un standard ridicat. Un model clasic de placă de îndreptat ceramică de înaltă calitate te poate ajuta să obții rezultate profesionale chiar la tine acasă. Acest tip de placă de îndreptat menține căldura la o temperatură optimă de coafare de aproximativ 180 de grade. Reține că unele plăci de îndreptat sunt acoperite doar cu ceramică și, în timp, ceramica se uzează, distribuind căldura în mod neuniform.

#4. Gândește-te la temperatură

Căldura mare înseamnă o îndreptare mai rapidă și mai eficientă, dar nu toate tipurile de păr au nevoie de cele mai fierbinți plăci. Pentru a reduce deteriorarea părului, ia în considerare un fier de călcat care oferă setări de căldură reglabile, apoi coafează-te pe cea mai scăzută setare de căldură care îți oferă rezultatele dorite.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni