• PRO TV
  • Ce mesaj a transmis fiul Ancăi Molnar, în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum: „În iunie am înghețat de tot”

Ce mesaj a transmis fiul Ancăi Molnar, în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum: „În iunie am înghețat de tot”

Ce mesaj a transmis fiul Ancăi Molnar, în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum: „În iunie am înghețat de tot”

Anca Molnar a lăsat în urmă multă durere. Soțul și fiul ei, Patrick, sunt îngenunchiați de durere și nu s-au dezlipit în aceste zile de sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei.

Gallery

​Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie. Familia, prietenii și cei care au cunoscut-o au participat la ceremonia de înmormântare. Cu câteva ore înainte ca ce care i-a dat viață să fie condusă pe ultimul drum, Patrick a publicat un mesaj sfâșietor pe internet.

Citește și:

Fiul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor, în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum

Anca Molnar s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. Ultimul an din viața ei a fost plin de provocări, însă nu și-a pierdut speranța nici măcar o clipă. Anca Molnar a luptat cu toate forțele până în ziua în care și-a dat ultima suflare.

Într-o postare făcută pe TikTok, fiul Ancăi Molnar, în vârstă de 13 ani, a publicat o fotografie de la priveghiul mamei lui, alături de care a mărturisit cât de grele sunt momentele prin care trece acum, după ce mama lui a pierdut lupta cu boala nemiloasă.

Citește și:

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Dumnezeu să te ierte și să te lase să te odihnești în pace, mamă. Rest in peace”, este mesajul transmis de Patrick, fiul Ancăi Molnar, pe TikTok

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni