• PRO TV
  • FOTO| Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Soțul ei, sfâșiat de durere, a făcut publice ultimele momente petrecute cu ea: „Prin el te voi avea mereu lângă mine”

FOTO| Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Soțul ei, sfâșiat de durere, a făcut publice ultimele momente petrecute cu ea: „Prin el te voi avea mereu lângă mine”

FOTO| Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Soțul ei, sfâșiat de durere, a făcut publice ultimele momente petrecute cu ea: „Prin el te voi avea mereu lângă mine”

Claudiu Molnar a făcut publice ultimele clipe din viața soției sale. Anca Molnar s-a stins din viață marți, 11 iunie, după o luptă grea cu cancerul.

Gallery

Anca Molnar a pierdut lupta în fața bolii nemiloase. Tânăra make-up artist s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. În urma ei a lăsat multă durere.

Citește și:

​Soțul Ancăi Molnar a făcut publice ultimele clipe din viața partenerei lui

Anca Molnar a lăsat în urmă un soț sfâșiat de durere și un fiu care nu a apucat să petreacă prea mult timp cu mama lui, căci boala a avut alte planuri cu tânăra de 35 de ani.

Claudiu Molnar a făcut public, în urmă cu puțin timp, un video cu soția lui, în timp ce se plimbau împreună pe holurile spitalului. Anca nu părea a fi în cea mai bună formă, asta se observă din filmulețul publica pe Facebook. VEZI IMAGINILE CU ANCA IN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Soțul ei a publica și un mesaj extrem de emoționant în memoria partenerei lui de viață.

”Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți ? și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche ? Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine ?? Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna ❤️ Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris soțul Ancăi Molnar.

Citește și: 

​Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni